Dragă omule,


Suntem diferiți.
M-am întrebat de ce eu m-am nãscut cu acest instinct și de ce nu am avut voie să aleg ce să iubesc?
Apoi m-am gândit la dumnezeu care ar fi putut să îmi lase liberul arbitru și să pot alege ce voiam sã iubesc, dar nu. Nenorocitul s-a hotărât să mă trimită în mijlocul homofobilor și să mă lase fără dreptul de a alege, unicul care îmi permitea să iubesc. Și a mai făcut ceva. Le-a dat dreptul de a-și plăsmui o cultură bazată pe teroare și veșnicã tortură dacă nu le respecți și cinstești.
Nu sunt capabil să trăiesc așa. Vreau să le arăt că această cultură este toxică pentru oamenii ca mine dar și pentru ei.
Dar se pare că nimeni nu mă susține și nimănui nu îi pasă să lupte.
Sunt homosexual și da, sunt DISCRIMINAT de creația domnului.

Dumnezeu este homofob și ipocrizia LGTBQ+

De ce suntem ipocriți?
Pentru că nu luptăm mai mult și nu știm pentru ce luptăm.
Suntem ipocriți pentru că așteptăm să fim jigniți în mod public în loc să spunem stop și să luăm ATITUDINE în fața heteronormativismului.
Lăsăm baltă toate obiectivele atunci când trecem prin perioade dificile și ne apucăm să ne punem ștreangul de gât, poate-poate, apare prințul călăre pe un inorog care vomită și se cacă, curcubeie.
Lăsați dramatismele și aduceți în față CALITATE, nu cantitate.

Frățiori și surioare,

Noi am uitat sau nu am știut niciodată cum este să ai parte de recunoaștere și respect în fața societății.
Știu că este aproape imposibil să te apuci să educi o majoritate îndoctrinată, blocată între hedonismul cotidian și o religie furibundă ce le consumă spiritul, dar priviți, alții au reușit pentru că au luptat așa cum și NOI trebuie să luptăm.
Este timpul să ieșim în fața societății, să îngropăm media cu poveștile și experiența noastrã de supraviețuire și să îi inspirăm pe cei mai puțin norocoși, să își facă publică povestea pentru a lupta mai departe.
Elitiștilor blocați într-un prezervativ și un post pe facebook le recomand să nu mai distrugă inițiativele „plebei” și să înțeleagă faptul că frustrarea nu te ajută să evoluezi iar un pahar de vodka nu te face mai cool nici după ce îl bei, te face beat, un idiot beat.
Fiți voi ăia puternici și încercați zilnic să vă atrageți susținători.
Este timpul să vă căutați pe voi înainte să descoperi câți mai sunt ca tine.
Trebuie să devenim o FAMILIE, nu pentru că suntem discriminați sau pentru că ne place să fim ciudați, ci pentru IUBIRE.
Poate sună fantezist să vorbim de iubire, dar este singurul lucru care ne poate aduce împreună, și da, pentru asta aș lupta.

Iubiți susținători

Voi cum reușiți să ne înțelegeți și să ne tolerați, și mai ales, cum puteți să ne iubiți?
Aici se află răspunsul, la oamenii care ne susțin, indiferent de ce simt și ce iubesc, ei au înțeles că normalitatea există și este DIVERSĂ.
Suntem recunoscători pentru că ne ajutați să ne adaptăm.
image

7 gânduri despre “Dragă omule,

 1. In paragraful 2, „a-si psalmui o cultura”…era un typo de la „a-si plasmui o cultura” sau un soi de licenta poetica spiritual critic referitoare la psalmi ? Nu judec si nu am de gand sa disput perspectiva, doar ca m-a intrigat !

  Apreciază

 2. Mai sunt și români care nu cred că a fi strâmb este o boală/a fi orb este un blestem/a fi gay este o blasfemie. Mai sunt români care urlă de nervi când văd cum un patriarh cu kile de aur la gât se plimbă în Mercedes, când bunica de la colțul străzii vinde două flori pentru a-i da dobitocului clocit în mașină banii. Dar, vezi? Aici e problema: când bunica va deschide ochii și va înțelege că nesimțitu’ e un bandit notoriu care îi ia fără nicio jenă chiar și ultima firmitură de la gură, abia atunci lucrurile se vor schimba. Atâta vreme cât oamenii zac în ignoranță și frică de Dumnezeu, fără a avea curajul să analizeze puțin lucrurile, situația va rămâne de căcat, inclusiv pentru cei straigh, ca mine. Și eu am frustrăzi privitoare la societate, dar nu mă pot lupta cu imbecili; se pare că masele fac jocul. Eu sunt un neica-nimeni, iar societatea noastră cred că este muribundă… Nu sunt un om religios, dar acea divinitate numită Dumnezeu nu cred că are vreo vină pentru propriile noastre greșeli.

  Apreciază

   1. Eu am vrut atât să-ți spun: că sunt și oameni de partea voastră, care nu condamnă, care nu arată cu degetul, care știu că e ok să fii oricum vrei, atâta timp cât nu lezezi pe cineva de lângă tine, decât dacă e la cerere.

    Apreciază

   2. Asta cu lezatul lasã liber la orice tip de interpretare. De la „lezarea” moralitãții nu știu cui se naște homofobia. Susținerea este necesară atât timp cat mă consideri egalul tãu. Dacă nu atunci poți sã mă urăști.

    Apreciază

   3. N-am motiv să te urăsc, ar fi o absurditate s-o fac. Ce faci tu în intimitatea ta, te privește. Ce fac eu în intimitatea mea, la fel, mă privește. Din postările tale am dedus că duci o luptă nedreaptă, și chiar nu sunt în măsură să înțeleg în totalitate situația, fiindcă n-am trăit-o, deci ar fi o ipocrizie să folosesc clișeele tipice „te înțeleg”, „știu cum e”, pentru că eu nu înțeleg și nu știu. Vorbind strict pe subiect, ești egalul meu. În rest, nu te cunosc, și nu pot emite păreri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s