Gay la prima întâlnire


Și totul a început cu o femeie.
Mai degrabă cu o imitație post-modernă a frivolității dusă la limitele grotescului.
Se simțea extirpată din societate precum un chist și pusă în formol pentru păstrare dar fără vreo valoare reală pentru societate.
Un material genetic putred dar încă proaspăt, un rău necesar pentru transformarea majoritătii într-o minoritate execrabilă, ilegală, depravată, ce putrezește încă în mucilagiile sacralității uzurpate de însuși el.

Ambalajul

Da, am devenit misogin dar nu în urma unei decepții sau a unor prejudecăți. Sunt misoginul necesar pentru că feminitatea reală și-a pierdut esența și virginitatea pentru a deveni o matroană hidoasă a unui bordel ce are în componență cele mai suleimenite ființe ce există.
Trebuie să îți autofalsifici sentimentele pentru a distruge orice îndoială a masculinității feminine, doar-doar nu ești înghițită de rechini.
Formele sunt întruchiparea perfecțiunii naturale chiar dacă naturalețea stă în plasticul inserat printre vintre, cine știe, poate îți sporește forma și numărul de parteneri.

Semierect

Trebuie, într-adevăr să duci o luptă în goana spre obținerea plăcerilor și a cărnurilor erecte ce zac prin subsolurile atâtor pantaloni.

Strict

Am reușit să mă strecor prin natura alunecoasă a psihologiei mele, m-am substituit de la sinele meu și am devenit pentru un timp un observator.
Mi-am ales cu precauție subiectul de studiu pentru a descoperi o esență umană ce poate alimenta procese cognitive și cercetarea aferentă.

Homosexualitatea

La început nu mă identificam acestei minorități abandonate. Nu cred în sentimentalisme sau sentimente. Sunt dominat în majoritatea timpului de un câmp neutru, stabil dar nu superficial, a unei stări pe care adesea nu o pot transforma în ceva real, într-o existență ce se poate materializa în palpabil, valid, o dovadă a demenței poate.
Am căutat în mijlocul acestei comunități acei oameni, ca mine. Îi căutam pentru a recunoaște în ei ceea ce se petrece cu mine, în toată ființa mea.
Primul contact a fost șocant, aberant, dezgustător. Printr-o reacție imediată de repulsie organismul meu a respins ce înseamnă superficialitatea predominantă în minoritate.
Mediocritatea nu este dată de nivelul economic al unei comunități ci de precaritatea și indeferentismul cultural ce se dobândește în urma ignoranței și a propagandei stupizilor.
Dacă actul sexual este primordial în existența umanității atunci aleg să detest întreaga specie.
Mă reneg din umanitate, îmi tai legăturile cu arborele genealogic și distrug orice acțiune din timpul viitor și implicațiile probabile în a mă influența.
image

De gay.
Nu sunt normal. Nu sunt obișnuit. Nu vreau să mă încadrez în tipare. Nu am un spirit răzvrătit. Nu lupt pentru câștig. Nu vreau câștig. Nu am să domin moartea organică și ideologică. Nu mă răzbun.
image

Homofobia

Da, foarte neobișnuit. Sunt homofob. Dar trebuie să privim în urmă. Oamenii nu progresează ci revin la starea instictual primordială din care au început să se dezvolte. Se domină reciproc pentru a obține o arie de manipulare mai extinsă doar pentru a câștiga admirația acțiunilor întreprinse de un trecut ocluzionat de principiile nefericite a grosolanei  pornografii.
Sexualitatea ne domină spiritul iar spiritul dominã dezvoltarea iar la rândul ei, dezvoltarea domină sexualitatea. Ciclu închis.

La cine-i gaura

Suntem o gaură. Ne băgăm adânc mădularele pentru a scotocii după insticte. Să renunțăm la zvâcnirea modernă și la elementele false ce scofâlcesc precum un orgasm improvizat

varianta feminină a masculinității.

Fiți mai hetero!

image

Publicat de pe WordPress pentru Android

Un gând despre “Gay la prima întâlnire

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s