2:17


Și vine un moment în care tot ce ai construit se face cenușă, sufletul o ia razna și rațiunea nu te mai ajută, alergi după iluzii pe care să te reconfigurezi.
image

My very first date

În ultima lună m-am tot trezit dintr-o confuzie în alta și mai imensã, închis într-un cub inexistent format din repulsie față de ce reprezint și anxietate, legat elegant cu o ineficientă dorință de a mă face fericit, eu pe mine.
Și mi-am amintit, inevitabil și caracteristic mie, de prima întâlnire cu un bărbat.
Am vãzut în omul ăsta pasiune și inteligență, desigur și un grad imens de frustrare și tensiune sexuală, mascate sub fața unui ONG-ist obosit aflat în pragul pensionării.
Am discutat despre suflet, am mâncat literatură cu popcorn și am băut apă plată după niște complimente absurde adresate mie.
Am văzut însă, în timpul ãsta, faptul că nu îmi place să port discuții superficiale sau care nu îmi oferă dezvoltarea spre care tind cu atâta grabă.
Și de acolo am început să resping din ce în ce mai mulți oameni pe motiv că se grăbesc să sară la concluzii, fie să finalizeze o întâlnire cu un blowjob rapid și discret.
image

Acum vreau un prieten, nu iubit sau fuckbuddy

Nu mă regăsesc în societatea de acum și nici în frivolitatea argumentatã cicã, pe cutuma timpurilor și a progresului uman.
Ne-am pierdut cumva printr-un cimitir în timp ce încercam să construim peste niște șobolani, moralitatea.
Dar nu mai înțelegeam nimic și pe nimeni. Mă aveam pe mine în timp ce mă târam printre resturi de amintiri mult prea uzate și sfârtecate dar știam în mod cert unde o să ajung .

Azi nu mai știam cum să fiu om și am mers după un altul, să învăț sau să îmi reamintesc, dar ce să vezi…omul ăla era prea grăbit și am zis, dă-o dracu de umanitate, azi sunt câine.
Oamenii din jurul meu sunt amețiți și își neagă în mod continuu existența prin eschive. Unii se instalează comfortabil într-o realitate virtuală, alții se autoizolează prin vicii de hedonism cică, scuza pateticului care fuge chiar acum printr-o mlaștină cu un acordeon legat de gât și zbiară Tosca.
Să ne înțelegem, dacă observi cu atenție fiecare om o să îi înțelegi existența, restul sunt aroganțe, mofturi și neglijări.
image

Publicat de pe WordPress pentru Android

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s