Gayview- Duke Cesare di Borgia


Cum a fost experiența ta la Accept și ce funcție ai ocupat?

Accept este o asociație pentru drepturile omului si anume apara drepturile LGBT,
se lucreaza pe baza de proiecte, este un ONG, eu am lucrat  drept coordonator de Out-reach pentru proiectul ”Men having sex with men”, împărțeam prezervative băieților pentru că prin sexul anal (comparativ cu sexul vaginal)sunt mai mari riscurile de transmitere a HIV si a altor ITS-uri, datorita microfisurilor anale produse în timpul actului sexual.

Ce le-ai recomanda membrilor comunității LGTBQ+?

Să căutam modalități prin care să formăm o comunitate, sa fim uniți contra homofobilor, sa luptam pentru drepturile noastre, să fie mai mulți oameni VIZIBILI, altfel homofobii ne consideră o ”plaga occidentala”, sa existăm!
Să meargă la Pride!

image

Marșul ar trebui să fie un protest sau o sărbătoare?

Și-și.

Cum ai organiza tu, Bucharest Pride anul acesta?

Este vorba de fonduri, ar fi frumos să avem care alegorice, dacă ar vrea sa vină VIP-uri, cum a fost Loredana, ,va fi Andreea Balan poate anul asta.
Dar sã fie lume multă, să fim vizibili, să fie invitati si straini, sa vină autocare cu gay din provincie, eventual să le plătească drumul și cazare o noapte cu discoteca, pentru a convinge câteva mii de oameni, sa fie paradă in adevaratul sens al cuvântului.

Ce susții:legalizarea parteneriatul civil sau a căsătoriei persoanelor de același sex?

Ideal ar fi căsătorie cu adopții cu tot, așa, vezi, sã avem un copilaș eu cu Costi.
Dar la cât e de căcat situația in România, bine ar fi dacă am reuși măcar cu parteneriatul civil.

Ce simți atunci când iubești?

Când iubesc (și este iubire împărtășită), sunt împlinit, sunt mulțumit, mă bucur că trăiesc și pot  trece peste momentele grele ajutându-mă cu jumãtatea mea.

image

Ai fost agresat pentru că esti gay?

Am fost agresat, odată că m-am sărutat cu unul prin centru’ si ne-au luat niște golani la șuturi, eram in loc aglomerat și nu ne-au putut lovi serios, dar…
Și altãdată dupa un marș gay, acum vreo 8 ani, m-au agresat niște homofobi, tot așa era loc public și a intervenit lumea, însa mi-au tras câteva …și  ca mine au pățit mulți, au fost lovite în metrou chiar și niște fete după marș.

Ce sfat le-ai da activiștilor LGTBQ+?

Activiștii LGBTQA+  TREBUIE SĂ MERAGĂ MAI DEPARTE!Este și greu la noi, când cei mai mulți se ascund.Cine să facă activism când toți se ascund și se fut ca șobolanii?!?

Ce sfat le dai oamenilor care nu știu ce înseamnă să fi gay?

Pe măsură ce se vor arăta mai mulți, să vadă oamenii că au vecini gay, colegi gay la licee, la serviciu, și când gay-i existenți se vor unii între ei, fara fițe, sã fim și cei la costum și travestiții si prostituații, cu toții uniți într-o comunitate, nu unii să îi arate pe alții cu degetul că-s efeminați, că ei nu se combină cu aiă….  La Stonewall asa au ieșit cu toții in stradă, așa s-a creat mișcarea gay, nu cu lași si dezbinări !
Oamenii care ”nu înțeleg cum adică sã fii gay”, trebuie EDUCAȚI, să li se explice, oricum nu e ceva ”de înțeles”, așa ne naștem, atracția erotica, gay e o parte a instinctului sexual și este înnascută, doar ca se dezvoltă la pubertate-adolescență, atunci dezvoltându-ne sexual ca oameni-asta nu înseamnă ca nu este înnăscut.

Ai vreun citat/filozofie de viață pe care vrei să o împărtășești?

„Un om poate avea totul, neavând nimic, şi nimic având totul.” (M. Eminescu)

image

Ființa care mă apără de homofobie.

Sursa foto: Cesare de Borgia

Publicat de pe WordPress pentru Android

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s