Curentul Q și mediocritatea imaginației


Inevitabil revin la raport, de astă dată mai acid cu mediocritatea.
Nu suport să văd cum arta este schingiuită pentru cele mai grosolane scopuri iar atenția se mută pe un palier absurd cu imense lacune.

Un șvaițer plus gay

Curentul Queer a apărut într-un moment de criză în evoluția socială fiind asimilat din muzică și fashion, ca răspuns la acțiunile majorității homofobe heterosexuale. Reprezintă astfel, toată comunitatea definită LGTB+  dar nu recunoaște această etichetare, ironizând prin acronimul „queer” apartenența la o societate liberă, excentrică, ciudată dar perfect sănătoasă și revoluționară.

Nu a fost realizat într-un mod organizat și nu are la bază fundamentalismul academic definitor orientărilor culturale.
Fiind reprezentat de diversitatea minorităților sociale acesta se manifestă în mod curent în domenii ca literatură, muzică, fashion și cinematografie.
Există și derapaje ale acestui curent, induse artificial pentru obținerea scandalului social, astfel atrăgând atitudini negative la nivel local sau global.
Acum dacă ești gay, lipsit de creativitate și habar nu ai cum să te vinzi, îți pui eticheta QUEER de gât și vin clienții să îți „guste” rahatul ce tocmai l-ai produs.

Unii folosesc literatura pentru a-și îndepărta prezervativul de pe măciucă, sau pentru a șterge resturile ultimului orgasm. Împachetează câteva impresii de la ultimul pasiv futut și le leagă cu un umor sec, negru de la prima hipoxie provocată de aurolac și o servește masei heterosexuale răvășite, hapsână de interzis dar pudică în haită.
Moda este stăpânită de niște regi ai budigăilor și niște regine ce folosesc exagerat paietele pe orice prind.
Ca designer, revelația îți este ultimul hoit adunat cu multă ață la reducere și o mașină de cusut mereu setată pe aceleași tipare.
Queer nu vrea să vă cuprindă în evoluția sa. Renunțați la teoriile conspiraționiste și revoluțiile organizate cu bere și sămânță de floarea-soarelui printr-o dugheană.
Nu îmi pasă cine te fute azi, mâine sau peste un an.
Dacă ești homosexual, te rog io frumi…..(te iau pe graiul tău) mergi de te fute în boscheți prin Herăstrău și lasă lumea să evolueze.

Mediocritatea în virtual

Dacă ești activist trebuie să ai un target, un scop pentru care lupți. Rațional, este necesar să te împidedici, dar nu în scopurile mărețe pe care le susții.

image

Publicat de pe WordPress pentru Android

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s