Homosexualitatea vs. Mascarada fataliștilor pudibonzi


Ce este homosexualitatea?

Toți cei ce își dau cu părerea așa, ca prostul în gardul cel mai înalt, conform percepției lor, este un păcat capital, mai grav decât omorul, incestul sau violul.
Pentru cei ușor informați și slabi de înger, creștinii de rând, este o deviație sexuală aleasă pentru a sfida însăși normalitatea și le produce, creștinilor, o revelație spasmodică homofobă ce le activează brusc puterile de Jedi trimiși pe pământ de bunul Hristos să stârpească orice dram de homosexualitate.
Vin și cei informați dar homofobi cu păreri vagi, nesusținute de niște dovezi concrete și cu niște date statistice halucinante ale unor studii făcute într-o pauză de prânz a unui individ plictisit ce vrea puțină atenție și implicit, o sumă de bani.
Aceștia susțin că homosexualitatea reprezintă o deviație sexuală ce se manifestă în urma conflictului psihologic a sindromului oedipian rămas legat cu un șirag gordian de partea dominant maternă și desensibilizat de masculinitatea proprie prin deficitul autoritar al modelului patern.
Pe românește mă-ta te-a făcut homalău.

Pân’ la urmă, ce este homosexualitatea?

Homosexualitatea face parte din categoria orientărilor sexuale și reprezintă atracția fizică-sexuală și emoțională a unui individ față de același sex. Aceasta implică și întreținerea de raporturi sexuale cu indivizi de același sex.
Vasile + Ion = homo

Heterosexualitatea este tot o componentă a orientărilor sexuale ce implică întreținerea de raporturi sexuale cu indivizi de sex opus.
Vasile +Maria = hetero

Propaganda degenerării umane”

Și așa, din plăcere se ajunge la durere.
Ești numit monstru, deviație a firii, cel din urmă păcătos.
Perspectiva ne lipsește. Suntem un popor ce vrea să vadă totul ca pe un blestem, până și propria existență.
Am văzut adesea prin articolele anti-gay faptul că homosexualitatea a fost importantã odată cu fast-food-ul de la prietenii americani.
Din păcate pentru unii țin să îi anunț că au existat homosexuali înaintea americanilor.
Da. Înseamnă că vina cade pe umerii altora.
Revenind la spiritul religios țin să reamintesc prea-cuvioșilor și ultra-cuvioaselor faptul că Iisus Hristos, Mântuitorul sufletelor voastre nu v-a lăsat nimic scris. Avem părerea homofobă a unor posibili șarlatani dar nu mai mult. 
Suntem anchetați de societate, etichetați și trimiși la marginea societății dar facem parte din ea.

image

Relevanță

Ne salutăm zilnic, ne-am jucat, vă îngrijim la spital, vă facem mâncarea, vă tundem, vă coafăm, vă amuzăm și respirăm același aer.
Diferența? 
Voi puteți să vă manifestați iubirea în public, nouă ne este interzis de o lege morală dar care s-a transformat în cel mai cumplit dintre clișee devenind profund imorală.
Aberant dar voi găsiți asta o normalitate.

Publicat de pe WordPress pentru Android

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s