Propaganda homofobă: Egalitate pe merite


Nu scriu niciodată când sunt nervos dar azi m-am hotărât să iau pauză de la învățat și să caut argumentele campaniei homofobe pornită de Coaliția pentru Familie, sprijinită vehement de toate cultele religioase din România și de patologia unui popor aflat în crizã moralã, politică și culturală.

„Gheii sunt acum, cea mai mare problemã a acestei nații.”

Repulsie, dezgust, rușine, ură și teamă. Da, scumpii de ei, heterosexualii ordinari, moraliștii pudibonzi au devenit atât de paranoici încât au început să își creeze diverse scenarii.
Noi(nr. homosexualii) suntem persoane manipulate de serviciile secrete americane prin telepatie. Da, nenea ãsta mai spune cã li se poate întâmpla și lor, dacă ai psihicul și organismul mai deprimat cu atât riscul de a fi atacat telepatic de NSA crește exponențial. Teoria individului a căpãtat adepți și a devenit un fel de groapă a demenței schizofrenice cu un deznodământ, cum altul, dacã nu miraculos, pentru ei.
Un grup de cercetãtori elvețieni de astã datã, a gãsit „leacul” și mijloacele de protecție împotriva acestei boli, transmisã telepatic, niște electroșocuri și castrarea ar fi eminamente, principalele metode.
Cert este cã existã oameni care s-au vindecat, și dupã spusele autorului, trăiesc bine mersi, au familii și sunt fericiți.
Pânã acum un an reprezentam un subiect taboo, dar totul a luat o întorsãturã nefericită, azi, suntem considerați scursuri ale acestei minunate societății.
Cine se ocupă de asta?
Ei bine, șleahta cultelor religioase fundamentaliste „familiste” ce au ca scop principal interzicerea homosexualității, promovarea obscurantismului și analfabetismului într-o societate exagerat de fatalistă. Desigur, are un nume, Asociația ProVita-Coaliția pentru Familie sau mai scurt, B.O.R.
Nu, nimeni nu se ocupă în mod real de protejarea familiilor aflate în pragul destrămării sau de sărăcia extremă în care se scufundă.
Nu, excepționalilor.
Au o luptă mai „dreaptă” de purtat. Au un adversar, un inamic, un dușman: minoritatea LGBTQ+.
SUNTEM ÎNTR-UN RĂZBOI. Nu le asigură nimeni biletul spre Împărãția Domnului dar ei se simt obligați să demonizeze aceastã minoritate pentru că nu se simt confortabil știind că doi bărbați se iubesc.
Distrugerea iminentã a acestei nații prin foc și pucioasã iese din calcul pentru că știu vreo 200 de homosexuali și lesbiene care se iubesc și da, fac și sex câteodată. A rãmas în picioare Imoralitatea acestei minoritați. Dar ce este moralitatea în accepțiunea majoritații heterosexuale?
Este mai simplu ca bunã ziua. Tu, Ghiță trebuie sã o fuți pe Ana. La gaură se rezumă toată șarlatania.
Aici nu mai sunt implicați psihiatri, nici teorii conspiraționiste sau indivizi dornici să spele diverse sume de bani cu ajutorul acestor ONG-uri „bine-voitoare”.
Pânã și numele acestei organizații (nr. Coaliția pentru Familie) a fost ales tocmai pentru a masca scopul sinistru pe care îl ascund și pentru manipularea fățișã a celor dornici de senzațional și taboo și pentru a impresiona un popor prea îndoctrinat. Cine se ia de familie, este pe loc extirpat din societate.
Eu vreau o familie.
Da. Eu, homosexualul, merit sa fiu discriminat pentru că m-am născut așa. Tot eu sunt vinovat pentru că mamele își abandoneazã copii, pentru bărbații ce violează femei vulnerabile și mai apoi le aruncă, cum altfel, moarte la șanțul nepãsãrii.
Societatea asta este un cadavru în descompunere și iată, a apărut corbul să mãnânce hrana viermilor.

image

Homosexualii prezintã o ratã a suicidului de trei ori mai ridicatã față de normal”

De când a devenit sinuciderea un „normal”?
De ce se sinucid persoanele homosexuale?
Câteva din cauzele ce împing un homosexual să se sinucidă:
1.DISCRIMINARE
2.HOMOFOBIE
3.ABUZ FIZIC ȘI EMOȚIONAL
4.INEGALITATEA PROMOVATĂ DE HETEROSEXUALI
5.IZOLAREA SOCIALÃ IMPUSÃ
6.RESPINGERE SOCIALĂ
7.PIERDEREA LOCULUI DE MUNCĂ DATORITĂ ORIENTĂRII SEXUALE
8.HÃRȚUIRE PERMANENTĂ DIN PARTEA SEMENILOR
Toate acestea conduc la depresie, la consumul de droguri și alcool.
De ce se refugiazã o persoană în asemenea vicii?
Pentru cã acolo nu mai trebuie să dea explicații, nu mai este obligată să accepte pumnii „binefãcători” și „vindecãtori” ai heterosexualilor.
În sinucidere descoperi rezolvarea permanentã a mofturilor heterosexuale.
Prin sinucidere sfidezi întreaga manipulare promovată de ura heterosexuală.
Dacã te sinucizi ești un învins.
Poți sã le demonstrezi, fiecăruia în parte cã ai rezistat violenței, înjurăturilor și a izolării.
Și mai presus de toate, ești obligat sã promovezi iubirea, indiferent de orientare sexualã, religie, rasã sau naționalitate.
Așa, putem distruge fundamentalismul pe care ei promovează ura.
Prin iubire vindecăm ura.

image

Nu uita:heterosexual, gay, lesbianã, transgender sau bisexual ești OM.