Breaking News: Homosexualitatea NU este o boală


Asist la promovarea homofobiei și la patologizarea homosexualitãții de când mã știu însă acum oamenii ce se consideră „normali” din punct de vedere psihiatric și sexual, se transformă în instanțe de judecată, împart sentiințe cu nemiluita și îți îndeasă, la propriu, agheasma, crucea și religia pe gât.

Nu dragilor, citiți bine. Homosexualitatea nu este o boală.
Cum dracu îndrãznesc să rostesc o așa blasfemie și cum să mai scriu asta?
Voi sunteți heterosexuali. Nu ați ales să fiți heterosexuali. Asta ați simțit. Voi nu puteți să fiți homosexuali. Dacã tu, cel ce citești acum această postare, ești sigur că homosexualitatea este o alegere atunci încearcă și tu, fă un experiment. Pentru o oră, alege homosexualitatea.
Eu am încercat, m-am străduit sã schimb această „alegere” și nu mi-a ieșit. Am încercat să fiu heterosexualul de care societatea are nevoie. Nu am putut. Știu, vei spune că existã „cazuri de vindecare miraculoasă”. Nu există. Oamenii aceia își reprimã sentimentele și instictele de dragul acceptării sociale. Pentru că este mai important să ai un loc de muncă și un venit stabil decât să afirmi că ești homosexual. Este mai frumos când părinții tãi îți spun cã te iubesc decât te urãsc pentru că ești diferit/homosexual. Și eu fac asta, de fapt am fãcut asta. Mi-am negat sentimentele pentru mult timp. Uneori o mai fac. Învăț să fiu normal și acceptat. Dar am obosit sã mã ascund. Am obosit sã îmi fie teamã. Am obosit sã trãiesc așa.Tu însã poți, foarte simplu, sã faci aceastã alegere. Așa crezi. Și dacã nu îți iese, ce o sã faci?
O să îți arunci frustrarea și mai furibund pentru că descoperi adevărul. Și atunci o să începi sã fi nesigur pentru cã oamenii ce promoveazã ura sunt exact ca tine, întruchiparea răutății.
Și să ajungem la rădăcina problemei.
Dacã firea-natura ne-a creat așa, dacã dumnezeul tău m-a făcut homosexual, vina nu există. Dumnezeul ãsta tot îți urlã prin pilde și învățãturi sã iubești dar tu urăști cât mai multã lume, cât mai multe zile.

Aici suntem. Urâți fraților.
Am obosit sã vã mai dau argumente atunci când mã numiți „pârțar”, „poponar”,”bulangiu” și sã încerc în van, sã vă arãt cã sunt OM.
Nu puteți să mai suportați adevãrul și ne doriți moartea. Voi nu vreți sã acceptați și să ne acordați dreptul egal, dreptul la iubire.
Și noi iubim. Și noi avem suflet. Și eu vreau să fiu fericit. Dar vine nea Vasile și își bagã pula în fericirea mea, cu pumnii și picioarele. Așa, îndreptãțit de dumnezeu și încã zece homofobi.

image

Asta este realitatea.

Acum, Coaliția pentru Familie aruncã cu patologia peste tot. Vomitã ură peste tot. Încearcã sã pună în spatele minoritãții LGBT infecția cu virusul HIV pentru a discredita și a patologiza și mai tare aceastã formã a sexualitãții. Și heterosexualii suferã de aceeași boalã.
Apoi ne transformã într-o legiune totalitarã, și pe loc devenim, conform percepției lor, distrugători de familii, de instituții și dictatori.
Noi promovăm libertatea și dreptul de a fi liber.
Noi urâm ura, pentru că ea a ucis, ucide și va continua să facã victime.
Și veți spune cã nu este moral să fi homosexual.
Eu știu că iubirea este morală.
Dar știu și ce este imoral, pentru cã am observat la voi asta.
Este imoral să îți lovești nevasta.
Este imoral să ucizi, să te îmbeți ca un porc, să minți, să bârfești, să furi, să te masturbezi, nu crezi în dumnezeu.
Dar voi alegeți ce vreți sã fie imoral.
Știu, de dragul plăcerii, gloata trebuie să mai și pãcătuiască, altfel, dumnezeul cu patrafir ce ar mai ierta?!