Avem nevoie de iubire


Nu am avut niciodată șansa să demonstrăm contrariul pentru că adevărul a fost întotdeauna dificil de acceptat și imposibil de recunoscut.

Oamenii au încetat să mai accepte valori și să promoveze dreptatea pentru că noțiunea de adevăr a fost deja denaturată, patologizată și adaptată la voința majorității dornică de senzațional și taboo, de interzis și ascuns.

În acest moment societatea românească consideră homosexualitatea ca fiind o boală, una ce se transmite așa de simplu, propagandistic.

Fiți fraților gay. Infectați-vă. Să vă văd cum vă zvârcoliți spumegând în timp ce în sufletul vostru se dă o bătălie crâncenă între heterosexualul liber, moralist și homosexualul reprimat de atâtea cutume sociale.

Eliberează-ți fericirea și demonstrează lumii și acestei societăți că ai învins și ai oferit o lecție tuturor, homofobi sau fanatici religioși:

Iubirea este punctul esențial al existenței umane!

Priviți măreția umanității cum se rezumă la sexualitate și drepturile fundamentale ale omului se interzic pentru a ține în frâu imaginația fascismului în care se îndoapă veșnica și neobosita ură.

Vă este teamă că și noi deținem puterea de a iubi iar dorința umană tinde întotdeauna să descopere autenticitatea fiecărui sentiment. 

Extincția speciei umane și a neamului românesc vă înfioară mai acătării și este normal din momentul în care suntem 7,9 miliarde de oameni pe planetă. Stai! Ce naiba debitez?

Nu asta vă sperie, este argumentul cel mai penibil. Vă sperie nesiguranța sentimentelor voastre și dualitatea spiritului vostru. Teama groaznică de homosexualitate. Iubirea.

Câți dintre voi și-au construit o mascaradă doar-doar vor respecta dorințele unui zeu nesuferit și a unor indivizi lipsiți de scrupule?

Învățați să dați frâu liber sentimentelor voastre și căutați întotdeauna adevărul pe care îl simțiți nu cel impus de regulile nescrise ale acestei lumi intoxicată cu noxele eliberate de proasta înțelegere și habotnicia unor șarlatani. 

Căutați în adâncul sufletului și descoperiți cine sunteți cu adevărat. Nu găurile, sexualitatea sau opiniile majorității îți vor da fericirea, ci adevărul și asumarea identității naturale.

Ah. Nu! Homosexualitatea nu este naturală. Este un fel de boală, alții spun că este o alegere, alții un păcat extrem.

Dacă homosexualitatea este o alegere vă invit să fiți gay.

Dacă este o boală accept bucuros orice pilulă ce mă poate vindeca.

Nu voi accepta basme, canoane de pocăință și cuminecături. Sunt inutile, le-am încercat deja.

Dar am aflat adevărul în timp ce încercam să mă „vindec”. Frustrarea voastră este nemărginită și ați ucide pe loc orice om ce nu se supune „tratamentului” vostru. Homosexualitatea există de la apariția primului mamifer și nu a existat un moment în care acest magnific creator sã o pedepsească, ci omul și-a arogat dreptul de dumnezeu asupra păcătoșilor și emite sentiințe capitale.

Moralitatea unei societăți ce își neglijează ucigașii, ura, corupții și prostia este în mod clar INUTILĂ. Luptați pentru protejarea unui drept pe care vă este teamă să îl acordați și altora. În fapt, vă este teamă că oamenii vor căuta iubirea și vor neglija dogma și norma pentru a atinge fericirea. Voi știți adevărul!

Acceptați adevărul și realitatea!