Către Ioana Picoș Fãgãdaru,


În concepția dumneavoastrã, stimatã doamnã heterosexualã ortodoxă, reprezint patologia întruchipatã, abominația socialã a mileniului ce atacă în mod constant familia tradiționalã formatã dintr-un bărbat și o femeie. Vã mulțumesc pentru că v-ați pus acest costum pentru a duce cea mai binecuvântatã luptã din câte existã în acest moment. Reprezentați cea mai toxică și plinã de homofobie ființă din rândul persoanelor publice din România. Ați reușit, pe această cale vă „mulțumesc” din tot sufletul meu ãsta poponar păcătos și insidios, să îmi faceți părinții să mă urască și mai tare de cât o făceau înainte sã vă asculte. Pe loc am devenit infectat cu HIV chiar dacă niciodatã nu am întreținut relații intime cu un alt om, apoi din bolnavul familiei m-am transformat într-un om cu probleme psihiatrice grave, imposibil de vindecat dar cu o orientare sexuală ce poate fi inversată atât de simplu. „Uite, doamna Ioana are răspunsul, există terapie.” Dar eu nu am acces la acest minunat leac pentru că el NU există. Veniți, ambalați minciuna culeasă de pe Wikipedia în „studii” de specialitate, adunați din toatã colecția de fotografii existente pe Google, dovada că homosexualii sunt cele mai oribile ființe dezbrăcându-se la parada gay. Hai să fim raționali. Studiile prezentate sunt comandate, și nu spun asta pentru că sunt homosexual ci pentru cã am observat cât de ușor poți să realizezi, așa, ceva extraordinar de senzațional, un studiu ca ăsta îl plasezi pe piață ca pe un doctorat la facultate și gata, plătești și te-ai făcut cu un studiu. Discutați madame cu oamenii afectați de acestă boală dar nu îi mai judecați pentru că, poate duhovnicul nu v-a spus dar eu am văzut și am auzit cum îi judecați pe alții. Sunteți pasibilă de canon la următoarea spovedanie dar nu îmi fac griji cãci în lupta asta și moartea păcătosului, a abominației anti-familiste, fascistul în curcubeu, este permisã.

Ah, nu știați! Da, este scris acolo în cartea aia mare cu niște coperți de te doare capul o sãptămână după ce ai fost lovit cu una. Contuzie divină- vindecare garantatã sub binecuvântarea PF Daniel, păstorul capetelor homofobe. Toate argumentele prezentate de dumneavoastã și Coaliția anti-homosexuali fac referire la comunitatea LGBT (lesbiene, gay-homosexuali, bisexuali și persoane transsexuale, am explicitat pentru a nu vã scrânti neuronii și degetele căutând pe Google ce înseamnă acest acronim) din S.U.A pentru că „studiile” acestea se referă la populația LGBT rezidentă acolo, prin urmare NU se referă la minoritatea LGBT din România. Faceți dumneavoastrã un studiu cu homosexualii din România, căutați să fiți elocventã și să folosiți date edificatoare și reale referitoare la această minoritate, de aici, nu din Honolulu pentru cã astfel intoxicația, ura și dezinformarea vă vor deveni inamici. Și nu le faceți ca Ponta, Oprea sau alte entitãți fantasmagorice, NU PLAGIAȚI. 

Terapia de inversiune sexuală este baliverna cea mai dulce din toate argumentele avute în mânecă, nu doar că este lipsitã de etica din clinica psihiatricã ci folosește tehnici din Evul Mediu pentru a suprima instictul sexual primar al individului și se aplicã cu „succes” nu numai în rândul homosexualilor ci și al heterosexualilor. Nu avem inversiune, avem o distrugere a sexualității uman individuale. În timpul acestor ședințe și-au pierdut viața peste 5000 de persoane între anii 1950-1970 numai în S.U.A.

În ce constă această „terapie” interzisă deja de autoritățile americane?

În primul rând în micșorarea atracției homosexuale și în suprimarea sexualitãții prin ședințe de închinare, rugăciune și sugestie ce au drept rezultat creșterea anxietății, dezvoltarea depresiei pânã la ideația suicidarã și chiar sinucidere.

Apoi avem intervențiile demne de Ev mediu ca lobotomie, hipnoză, administrarea de hormoni, terapia cu electroșocuri și castrarea, intervenții menite să „schimbe” sexualitatea naturală prin procedee absurde inventate și promovate de cultele religioase o bună parte din timp pentru a oferi la patologia homosexualitãții, tratament.

Sunt homosexual. Nu sunt bolnav. Societatea heterosexuală îmi impune, prin argumentația insuficientã,neștiințifică, bazatã strict pe argumente religioase promovatã de dumneavoastrã, sã fiu bolnav.

De ce alți oameni au înțeles faptul că sexualitatea nu este o boalã, alegere sau te miri ce pedeapsă biblicã și dumneavoastrã refuzați să acceptați același lucru? 

De ce a fost homosexualitatea criminalizată?

De ce heterosexualii vor și ucid homosexualii?

De ce majoritatea întotdeauna, în cazul minorităților etnice, culturale, sociale și sexuale a avut o reacție de respingere, patologizare și criminalizare?

Foto:www.asociatia-accept.ro

URA. Aceasta este motivația, fiți sinceră. Sunteți o persoană homofobă?

Fotografiile prezentate, cum bine ați afirmat le-ați cules de pe Google, însã am un dubiu, o altã întrebare: Ia întrebat cineva pe acei bărbați dacã sunt homosexuali? 

Și sunt oare, toți homosexualii așa cum îi prezentați dumneavoastrã, bolnavi?

Respirãm același aer, aveți grijã sã nu vã îmbolnãviți de homosexualitate.