Campania firescului și a moralității


Activiști, la atac!

Stai puțin! Este toamnă bã nene! A început campania firescului, a celor trei milioane de semnături. Da mă, nu știai?!? Ăia ignorați la început de ONG-uri și presă, mai apoi numiți generic „proști”, ” încuiați”, „homofobi”.

Ei își apãră dreptul strămoșesc! Familia tradiționalã formată dintr-un bărbat, o femeie și eventual un copil sau mai mulți. Admirabil gest, frumos prin implicarea civicã. Ai spune că este cel mai pur demers organizat în societatea româneascã din toate timpurile.

Dar nu este așa. Este trist. Este egoist. 

Călare șade comod, heterosexualitatea peste homosexualitate.

N-avem niciun argument valid în ochii celor trei milioane de semnatari ai declarației pro-familie tradiționalã.

Nu am vrut să dialogãm cu ei pentru cã suntem extraordinar de jigniți. Cum de ce? 

Pentru cã suntem preocupați de alte chestiuni, drepturile trebuie sã aștepte. Am uitat să menționez cã suntem încrezuți, exagerat de enervați și rușinați.

Rușinați de sexualitatea noastrã și de imposibilitatea de a exprima cât mai clar faptul că nu putem schimba și cã nu o putem trata. Nu cere nimeni empatia heterosexuală pentru că el habar n-are cum sã se gândească la homosexualitate, singura imagine disponibilă fiind doi tipi ce se fut, în cur, plini de rahat.

Știu, plastic, asta-i activitatea și „rezultatul” informării întreprinse de minoritatea LGBT în 15 ani de la decriminalizare. Nici vorbã de mișcãri ale activiștilor, de campanii naționale de educare și promovare a egalitãții. Nu nene. Ne-am futut pe bot, pardon, lins pe bot.

Acum urlãm că suntem discrimnați și cã vrem egalitate.

Ei bine, în ochii oricãrui heterosexual creștin, egalitatea pentru un homosexual se încadreazã la privilegii. Plãtim taxe, muncim cot la cot dar nu avem voie sã fim egali. Stăm în dormitor,da, acolo putem să fim gay, lesbi, trans, și la parade. În rest ne afișãm drept heterosexuali.

Cert este cã timp de 15 ani ne-a fost teamă sã fim gay asumați pentru cã aveam cazuri elocvente de discriminare și nu era sigur. Nici astăzi nu este sigur sã te declari homosexual și sã mai încerci sã spui cã homosexualitatea este la fel de normalã ca heterosexualitatea. Dar normal nu înseamnã și moral. Din start, moralitatea ne interzice existența și ne trimite la eșafod.

Vina este a tuturor. Desigur, pe unii îi apucã zvâcul neuronului funcțional, pe alții, „durerea-n pulã” sau ignoranța cotidianã însã aștept cu nerãbdare momentul homofobiei naționale, a repulsiei colective, poate un demers la fel de „democratic” pentru criminalizarea relațiilor homosexuale. Atunci, ilegalitatea poate va trezi o parte din homosexualitatea ignorantã și indiferentă sau îi va determina sã emigreze. Fuga te salveazã de responsabilitate. Cât timp avem liber la sex, nu-i problemã. Activiștii vor căsãtorie, familie, copii și egalitate. Omul de rând, homosexualul, își cautã sexualitatea. Unora le ia o viațã, alții o văd în primul tip de pe stradã.

Ei au familia dintotdeauna. Noi avem stigmatul de bolnavi de la apariția creștinismului.

Lupta cu 2016 ani de moralitate este aproape imposibilã.

Existã agresivitate îndreptatã împotriva heterosexualitãții pentru că nu știm în mod obiectiv, cum sã îi convingem de realitatea și intențiile reale promovate de minoritatea LGBT.

Canalele de informare sunt inexistente dacă nu ești cunoscãtor de limba englezã. România are homosexuali dar nu îi dorește pentru că sincer, îi distruge fundamentul social, familia.

Cum? Îi scoate în evidențã sincopele, insuficiențele și deficiențele.

Familia- este sau ar fi trebuit să fie un cadru pentru dezvoltarea armonioasã fizică și psihică a copilului.

Este adevãrat, nu excepția face regula, dar am vãzut sãrăcie, violențã, un tată frustrat, alcoolic, ignorant, total dezinteresat sã ofere EDUCAȚIE. Am văzut mame insuficient pregătite, nu trecute de 16 ani și abuzate. În familia tradițională se perpetueazã ignoranța, abandonul, violența, abuzul fizic,psihic și sexual, consumul de alcool, educația cu bătaia și fuga de responsabilitate.

Știu, sunt aberante. Denigratoare. O insultã la adresa acestei familii, la adresa tuturor familiilor. Homosexualitatea este într-adevăr SINGURA problemã a familiei românești. Ura acestui popor, habotnicia, și ignoranța îl descalifică din civilizație.

Cum a convins Coaliția pentru Familie 3 milioane de români să semneze inițiativa?

O să vã fie furați copiii și dați spre adopție homosexualilor pentru cã voi îi agresați și nu îi educați.

O sã vă ceară să îi cununați religos, la biserică!

O să deveniți homosexuali cu toții pentru cã vor merge de mână bărbat cu bãrbat și femeie cu femeie!

Pare halucinat? Chiar deloc! Analfabeții nu înțeleg deci cred. Nu au nevoie de argumente sclifosite, este suficient sã îi ameninți și se vor conforma!

Plaga societății și a familiei românești. Nu se va schimba nimic pentru cã nu am început cu educația.

Foto: http://www.academiacatavencu.info