3 milioane împotriva cui?


Plouã! Plouã cu discriminare, dezinformare, filme porno, frustrãri și alergii.

Activiștii noștri au pus adidașii în cui, și-au luat tastaturi noi și au început sã reacționeze, se luptã-n petiții fel de fel, se plâng de ceapă, politică și justiție pe Facebook, ligheanul în care ne spălăm, rareori aruncãm apa, mai adãugãm simpatizanți în loc de săpun dar vine enervantul troll și împute apa lină cristalină. Toți suntem activiști, ONG-iști, reprezentăm cu zvâc și aplomb o cauză, oameni, minoritãți, drepturi, animale și mișcări culturale. Ne certãm în comentarii (nu putem sã zbierăm), cu majuscule, ne jignim, ne sugem pula, suntem birjari.

Foto:www.google.ro

 
Familia- 2016 


Criză de idealuri naționaliste, natalitatea a tras apa și s-a cărat în China, iar mortalitatea, ei bine, s-a instalat comod peste patria dacilor nemuritori. Nu mai vor femeile sã facă zece copii, nu mai au timp de eroisme, nu mai alãpteazã sã nu li se mai întindã sânii, nu vor vergeturi și slugărnicie dom’le. Emanciaparea a distrus generația tânără. Femeile se epileazã, iau anticoncepționale, au standarde extraordinare când vine vorba de bărbați și se gândesc cel puțin patru ani înainte de a face un copil. Femeile NU sunt PROASTE! Vor mașină, casã, o carierã, respect și egalitate. Dacã ești un țãran, bou, needucat, riști sã rãmâi cu laba. Faci laba.

Bărbații nu mai au nimic din caracteristicile de al’datã, se poartã cu barbă,  păr lung, se epilează, când fac sex folosesc prezervativ, fug de responsabilitãți ca dracul de tãmâie și de copii ca popa de hoarda de babe pupăcioase. S-au pizdificat. Poartã pantaloni strimți, se pensează, își aranjeazã barba și neapãrat tre’ sã putã bine. 

Dar stai! Nu emanciparea a dus la scăderea natalității. Cicã ar fi așa, niște homosexuali răspândesc o boală ceva și face nația sã nu mai procreeze. Nu mai vor ãștia familii, nu mai au nevoie de urmași, sunt egoiști, lasã neamul de izbeliște.

De ce are nevoie familia tradiționalã? 

N-are nevoie de și mai multã redenumire, legiferare, obligațiuni, angajamente și responsabilități. Trebuie sã își rezolve antipatiile, ura și crimele. Mã uitam consternat la spectacolul pe care îl pune zilnic în scenă, familia asta tradițională ortodoxã, cu frica lui Dumnezeu, ajunși la știri. El s-a sinucis. Ea înjunghiatã din gelozie sau furie, moartã. Au avut doi copii. 

Toți știm câte-un caz de soție înjunghiatã mișelește de către un dement bețiv, gelos, „macho” frustrat că nu primește cota de sex, nespălat și mai prost ca Dorel. Și ea a murit în momentul în care a decis sã nu mai încaseze vreun pumn sau o palmã. El a refuzat sã accepte că EA este mai puternică și se va descurca. Mã oripileazã, îmi dã icter, când vãd nonșalanța femeilor când aud o asemenea grozăvie! Niciuna nu spune stop tiraniei misogine. Familia asta tradiționalã este defectã! Nu știe sã ierte, nu caută sã promoveze educația copiilor, adesea este cel mai nefericit mediu în care un copil se poate dezvolta, lasã educația pe mâna violenței și a „palmei la fund” și a ignorării complete a minorului. Afecțiunea se traduce prin obligația de a te aduce la vârsta majoratului sãnãtos și dornic de „aventurã” procreaționalã.

Toți părinții se laudã cã își iubesc copiii dar câți dintre ei o fac? Cine i-a întrebat pe copii dacã se simt iubiți? 

Platonicã situație, în momentul acela nimeni nu știe ce relație ai cu părinții tăi, cauți repere „morale” și intri în gardul extremiștilor religioși pentru a-ți confirma ție, nefericirea pãrinților și frustrarea lor de adulți.
Familia tradiționalã nu și-a învãțat tații vitregi și mamele vitrege cum sã nu fie „nenea” sau „tanti” de care „îmi este silã”.

Familia tradiționalã încã mai trece prin stereotipul adopției ” nu adopt pentru că nu este al meu și nu știu cum o sã fie”. Cum îl educi așa va arăta. Îl iubești? Îl înveți diferența dintre bine și rău? Atunci când te vei uita în ochii lui vei ști că este copilul vostru pentru cã VOI l-ați modelat și reprezintă tot ce voi i-ați oferit, permis și interzis.

 FAMILIA SE ÎNTEMEIAZĂ PE IUBIRE, FIDELITATE ȘI RESPECT NU PE DORINȚA AVIDÃ DE REPRODUCERE

Vrei nu vrei, Coaliția pentru Familie a deschis Cutia Pandorei. Acum încearcă sã perfecționeze familia tradiționalã la modul ideal, sã îl legifereze în Constituția României, dar IGNORĂ cu desãvârșire PROBLEMELE reale pe care le înfruntã FAMILIA TRADIȚIONALÃ.

Vã întrebați, câte familii vor fi salvate, câți copii abandonați vor fi adoptați, câte mame nu vor mai fi agresate, câți soți nu își vor mai ucide soțiile, câți oameni se vor căsători, ce câștigă familia și societatea românească?

NIMIC! Totul este o gogoașă, fumos ambalatã, pentru a pune exclusivitatea heterosexuală pe instituția cãsătoriei și a familiei. Se simt amenințați că pãrinții homosexuali POT fi PĂRINȚI MAI BUNI, vor avea FAMILIII FERICITE, copilașii abandonați vor avea o FAMILIE și EDUCAȚIA le va da un pumn în bot extremismului religios!

NOI VREM ȘI PUTEM, VOI AVEȚI ȘI DISTRUGEȚI, CINE ESTE MAI PERICULOS?


Recensământul LGBTQ+ ? Nu, mulțumim!


Toatã lumea se întreabã câți suntem, cine ne reprezintă, ce vrem, cât de necesari suntem societății și cum putem contribui la progresul național dar nouă nu prea ne arde de ieșit din dulapurile Sodomei și Gomorei,ne dãm heterosexuali și trăim mereu cu frica sau rușinea că suntem diferiți și poate nimeni nu ne va accepta.

Puțini luptă cu adevărat, mulți tac și înghit dogme în loc de argumente pertinente iar alții le ignorã.

Homofobii comuniștiOrice rezultat ar avea inițiativa Coaliției anti-gay, noi, am ratat o campanie de educare a societății, a clasei politice și a sistemului sanitar. Este mai simplu sã taci, sã mori de rușine când prietenul tãu din copilărie te face poponar și te urăște.

 De ce? 

Nu înțelege că tu nu te-ai schimbat, îți plac aceleași culori, aceleași genuri de muzică și film, dar îți plac bãrbații, nu femeile. Asta nu poate să accepte.

A cui este vina?

A lui pentru că nu vrea sã accepte faptul că și tu poți sã iubești așa cum și el o face, poate se teme sau nu știe cum sã reacționeze și atunci te urăște, te respinge chiar dacă tu ești același OM.

A societății pentru cã promovează ura și se lasă condusã de proști, fanatici religioși și comuniști. Sã nu uităm, generația care cere acum modificarea Constituției a fost educatã în conceptul și ideologia comunistã și promoveazã aceleași valori. Diversitatea culturală, umană, ideologică și sexualã nu le priește pentru că ei au învățat cã schimbarea este cel mai mare rãu existent iar libertatea le provoacă repulsie. Le este rușine sã fie liberi și le este fricã sã fie fericiți. 

Minoritate-comunitate-umanitate 


Vreți sã fiți înțeleși?

Educați!

Vreți drepturi egale cu heterosexualii?

EDUCAȚI!

Vreți sã fiți acceptați? 

Educați!

Dacã jigniți și vã urcați repede în copacul discriminãrii pãreți maimuțe. 

Nu înțelegeți de ce trebuie sã educați?

Suntem diferiți, ce interes ar avea un heterosexual sã se informeze, sã caute informații despre orientarea ta sexualã, când este de datoria ta sã o faci?

Cea mai la îndemână sursã de informare cu privire la homosexualitate este, încã, religia, care ne considerã imorali, pãcãtoși și demonizați; media, promoveazã senzaționalul exuberant, adesea dezbrãcat; și alți homofobi promotorii urii prin excelențã. 

Unde sunt homosexualii? Uneori ei nu au informațiile necesare și nu se obosesc sã le caute, alteori sunt rușinați și nu vor sã abordeze subiectul.

Educați-vã pentru a educa pe alții!