(h)OM(osexualule)


Ce mă definește?

Frica. Stă ca sabia lui Damocles deasupra capului meu în permanență.

Frica de a fi respins a fost înlocuitã rapid cu frica de a nu fi, din nou, agresat, înjurat, etichetat, ambalat și trimis,din nou în dulap. 

Foto: http://www.pederanger.wordpress.com

Cu toții, fie că suntem gay, lesbiene, trasgender sau bisexuali; ne-am asumat sau încercăm sã ne asumãm identitatea sexualã în mod public pentru a obține libertatea care încã ne este permisă și dreptul pe care majoritatea heterosexualã îl vãd imoral, dreptul de a fi OM!

Trebuie și este obligatoriu,sã iubesc un bărbat departe de ochii sensibili și binecuvântați cu homofobie sfântã, ai heterosexualilor, sub un cearceaf și patru pereți. Este strict INTERZIS sã rostesc sau să îndrãznesc sã iubesc un om asemenea mie pe motiv cã jignește, atacã și distruge familia tradițională și valorile neamului românesc.

Nu am voie sã îmi demonstrez și să îmi legalizez IUBIREA pe motiv că nu este natural, heterosexual și nu scrie în Dicționarul Explicativ al Limbii Române dar reprezintã o realitate pe care multe țãri au început sã o accepte.

Am fost și încã sunt obligat sã accept bătaia ca principal argument adus în fața mea de către un heterosexual ce nu vrea sã accepte faptul cã îi sunt egal. Azi, acum, este periculos sã mergi pe stradã, sã respiri, sã îți strângi în brațe iubitul/iubita, sã îl/o sãruți, sã afirmi că ești homosexual, lesbianã sau bisexual pentru că oamenii văd în iubire, pãcatul de neiertat și își demonstrează rapid repulsia față de ceea ce refuză sã accepte și să recunoască prin violențã.

Homofobia ucide! Homofobia nu iartã și nu cautã sã înțeleagã. Homofobii nu vor sã audã cã nimeni nu le va distruge nimic. 

Homofobii se simt rușinați atunci când văd că sunt judecați la rândul lor pentru acțiunile lor lipsite de orice umanitate.

Azi, 18 octombrie 2016, sã fi homosexual în România, este egal în ochii societãții, cu a fi criminal, trãdãtor și bolnav psihic. Pentru mine, sã fiu homosexual, reprezintã un coșmar din care este imposibil sã mã trezesc.

Rușine, frică, durere, anxietate, neîncredere și nenumărate tentative de sinucidere, asta înseamnã pentru mine sã fiu homosexual. Nu este o plăcere sã exist, dar iatã-mã, lupt cu monștrii mei și oamenii care nu mã înțeleg așa cã vã rog, încercați sã nu mai judecați. Mã strãduiesc. Pe unii îi rãniți!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s