Minorități și majoritãți


„A-nceput de ieri să cadã 

Câte-un homofob cu funcții înalte-n stat,

Dragnea, Cioloș și Iohannis s-au luminat.

LGBT este cenzurat, discriminat și patologizat.”

Dragi români, declarãm deschise Jocurile Naționale Tradiționale! 

Probele includ: 

  • Proba de strâns trei milioane habotnici laolaltã
  • Patologizarea diferitului
  • Suprimarea (da’ bre’ Dorneanu, mã suprimi) drepturilor fundamentale la viațã privată 
  • Agresorul primește mântuire veșnicã dacă agresează în orice mod un homosexual
  • Idealizarea modelului de familie heterosexualã prin negarea și ignorarea problemelor reale
  • Referendum pentru declarația naționalã împotriva homosexualitãții

Călãrealã electorală


Gata bre, corupția nu mai este pe masã, reforma partidelor politice va rămâne așa, un taboo neinspirat iar drama din Colectiv nu va fi schimbat nimic în societatea hãmesitã de idealuri divine inspirate în miros de tămâie și moaște, căci iatã, homosexualitatea este la hotarul țării și așteaptã să pătrundã fix în inima nemuritorului popor ortodox, iar nația este chematã la rugãciune, la afirmarea heterosexualității și a sfințeniei familiei formatã exclusiv, strict și senzațional din uluitorul bărbat și mirobolanta femeie fix pentru creșterea, instruirea și protejarea rodului divin-copilul.

Speram ca sã mai aștepte lumea, așa, să înceapã oficial dar nu s-a mai putut abține, el, mutul din Cotroceni, Santa Klaus, ne-a băgat o povață despre toleranțã etnicã și religioasã cu deschiderea spre celălalt. Apoi s-a rectificat și a susținut că activiștii, presa strãinã și societatea, s-au aprins cu mândrie și iubire în suflet cã promoveazã de acolo, de la pupitru, TOLERANȚA, cuvânt rar întâlnit în vocabularul șefilor de stat din conservatoarea Românie. Și s-a interpretat greșit. Și domnu’ Iohannis NU a spus cã susține drepturile și minoritatea LGBT-ului neaoș, ci a fãcut apel la fanaticii religioși (s-a văzut sarcasmul, sper) sã fie mai așezați, mai deschiși și imperios, LINIȘTIȚI. Dar au vãzut „fanatism” și s-au agãțat se el, în timp ce susținătorii LGBT au vãzut „toleranțã” și l-au asumat ca fiind susținere, și a ieșit tot fanatismul învingãtor.

E laie! 

Stați să mă pronunț!

Rămân în pronunțare, după referendum e bãlaie!

Dar a venit un alt ilustru, excelent și maestru în contradicții (da, există unul mai mare ca mine), Cioloș Dacian, vizibil marcat de izbitura pe care l-a afectat ireparabil, și-a asumat „familia tradiționalã formatã dintr-un bărbat și o femeie” cu toleranța de gât „pentru că trebuie sã respectãm alegerile pe care le fac ceilalți”.

Sã îi spunã careva lui Ciufulici, nu este o alegere sã fi gay, altfel și tu ai putea sã alegi homosexualitatea.

„Atâta vă tolerez! 100% tradițional”

 Ș-atunci?

Când îl mai vezi pe omologul canadian, ia roagă-l, sã te educe nițel, să vezi ce alegere mai este atunci.

Rușinoasă prestația PSD, Liviu Dragnea, președintele celui mai mare partid din România s-a autodeclarat, FANATIC RELIGIOS!

Dintre toate declarațiile, asta este cea mai halucinantă, iar nouă (nr.LGBT), ar fi normal sã ni se ridice pãrul în cap. Da. Conform Bibliei (cartea de căpãtâi a fanaticilor creștini) trebuie sã cam murim.

Dar toate acestea vin, într-un an plin de stază politicã, anestezie socialã și imediat de la pelerinajul SF în care o actrițã ( nu era Picoș), a fost dusã pe brațe de un jandarm și un paramedic, nu la cortul de prim ajutor sau în ambulanțã, ci direct la cadavrul uscat pentru a fi deposedată de un demon!

România este în mod clar posedată de corupție (parcã a ucis), sãrãcie-prostie-habotnicie-fanatism religios ( quattro fromaggi) și ignoranță dar cu un spirit activ, homofob.

Vin alegerile, anularea este ineviatabilã, referendumul va calma spiritele iar minoritatea LGBT va învãța cã solidaritatea este singurul obiectiv de pe agenda urmãtorului deceniu.

Suntem catalizatorul furiei naționale, a soluției generale la corupție și toate problemele cauzate de sărăcie iar campania electoralã, am mai spus de multe ori, este (ador când am dreptate) despre cât de FANATIC,FAMILIST ȘI HOMOFOB te declari nu despre cât de ONEST, INTELIGENT ȘI BUN ești ca politician.

Minoritate caput 


Este greu sã te mobilizezi când ești atacat în mod mișelește de o actrițã ipocritã (da, nu are temei sã trimiți un activist când ai un maestru manipulator) și sã mai te apuci sã iei atitudine când știi că tipa va țipa, argumentele-i sunt aceleași ca pe pagina personalã de Facebook iar calitatea este părtinitoare în cazul ambelor tabere.

Se creeazã identitate, se greșește ilustru și memorabil dar se corecteazã iar discursul se naște, cursiv, delicat, sã nu lezeze. Aliații se separã acum și vom rămâne surprinși dacã ne rămân alãturi în „măcelul” dezbaterii ce va să fie. Dar se ia poziție, se așeazã idei, se construiește un caracter și iaca, din zvâcul național, iese o comunitate.

Sã ne trãiascã și sã creascã!

Majoritatea – surpinsã fãrã chiloți 


Mdeh, am urmãrit istoria- zbuciumatã cu minoritãțile etnice,religioase,sexuale iar acum urmãrim aceeași desfãșurare de forțe împotriva unei minoritãți din orgoliu căci ipocrizia ne este geneticã, nu din cauza articolului 48 din Constituție, emigreazã românii sau nu mai fac o droaie de (12-18) copiii. Nu îi împiedicã o lege, ci sãrãcia.

Românii sunt conștienți cã sunt un popor sărac dar o ard pe homofobie, pe redefinire, pe circ și pâine, așa manipulezi un popor aflat în agonie.

Sã ne trãim în familie neobosita urã și să ajutãm la propãșirea BOR, PSD și PNL! 
Întru Dumnezeu, omniprezent și omnipotent,

AMIN!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s