Românii proști și „liberi”


Mai sunt câteva zile pânã începe oficial hărțuiala politicienilor penali aka. campania electorală pentru alegerile parlamentare dar întâi trebuie sã ne sãrbătorim morții, victimele răpuse de incapacitatea acestui stat de a avea o legislație care sã previnã tragediile. Penalii sunt tot acolo, corupția rãmâne sã ținã „stabilitatea” acestei țări iar cetățenii urmãresc și așteaptă o transformare națională a clasei politice, reforma lu’ pește.

30 octombrie 2016 


Tăbăcarilor 7, Sector 4, București.

Ne-am reamintit de voi, atât putem. Suntem mici, v-am construit un monument care să trezească conștiința oamenilor că o tragedie ca asta se va repeta. Nimeni nu plătește. Nu avem vinovați. Ați reușit să schimbați un guvern, un primar și ceva obscur prin legislația care nu exista. Nu știm și nu suntem buni la fãcut alegeri. Nu facem legi clare și nu le respectăm pentru cã nu am mai avea profit, în fapt, nu corupția a ucis, banii au ucis. Incompetența a ucis.

Încă nu am clarificat nimic. Un alt Colectiv așteaptă să se întâmple. Este terifiant, revoltãtor și absurd. 

De ce au politicienii, o vinã în toatã treaba asta?

Ei iau parte la realizarea legilor și tot ei decid cât de clară sau cât de obscură va ajunge legea. Dacã politicienii sunt corupți și mincinoși propun legi incomplete și care sã favorizeze o anumitã zonă din societate. Tot aceiași politicieni incompetenți v-au privat de șansa la viațã și vindecare pentru cã nu v-au trimis la timp în spitale curate și dotate cu echipamentele necesare pentru supraviețuirea voastră de dragul scutirii cheltuielilor. Banii au ucis din nou.

Tot voi ne-ați arãtat cã suntem incapabili sã avem spitale curate (da băi, cloramina diluatã nu ajutã la nimic) și dotate cu materialele necesare pentru a favoriza procesul de vindecare.

Imediat, societatea s-a văzut descoperitã pentru cã a girat o crimã și a fost părtașă dar nu a vrut să recunoascã. „Sataniștii” au plătit. O societate prea bãtrânã, analfabetã, săracă, exagerat de habotnică și încă, comunistã. Nu există libertate. Nu existã diversitate. Nu existã compasiune. 

Avem prejudecãți, ne lovim de neglijențã și promovãm ilegalitatea. 

Și așa, toată incompetența, prostia, îngâmfarea, demagogia și minciuna au fost scoase la iveală de 64 de oameni. Ei ne-au arãtat cã suntem proști și „liberi”.

Iertare.Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s