Referendum pentru HOMOFOBIE


​”Ca preşedinte al Senatului, am luat act de iniţiativa de revizuire a Constituţiei înaintată Parlamentului de Coaliţia pentru Familie. „Iniţiativa”, semnată de peste 3 milioane de cetăţeni, îşi propune să înlăture orice echivoc în definirea noţiunii de „familie”, aşa cum este redactat în prezent art. 48, alin. 1 din Constituţia României. În acest sens, Iniţiativa propune înlocuirea în art. 48 a termenului „soţi” cu sintagma „bărbat şi femeie”, aşa încât aliniatul 1 al art. 48 să aibă în viitor următoarea formulare: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Din punct de vedere procedural, pentru desfăşurarea cu celeritate a procedurii parlamentare, „Iniţiativa” a fost inclusă pe ordinea de zi a comisiilor reunite de Constituţionalitate şi Juridică a Senatului, urmând ca acestea să redacteze un Raport ce va fi dezbătut la viitoarea şedinţă a plenului Senatului.
Din punct de vedere politic, ca senator şi co-preşedinte ALDE, susţin fără rezerve iniţiativa cetăţenească a Coaliţiei pentru Familie şi sunt decis să-mi utilizez întreaga influenţă politică şi morală pentru ca voinţa celor trei milioane de concetăţeni care au semnat-o să devină parte integrantă a Constituţiei noastre.
Cred cu tărie că familia este rezultatul legăturilor de iubire între un bărbat şi o femeie. Mai cred că, în materia căsătoriei, există o deplină coincidenţă între tradiţia creştină, vie în România, şi dreptul natural.
Pe de altă parte, am credinţa că nimeni nu va fi discriminat, marginalizat sau privat de drepturi şi libertăţi o dată cu modificarea art. 48, alin (1) din Constituţie. Înţelegerea legăturii de familie, aşa cum este propusă de semnatarii „Iniţiativei”, nu lezează drepturile cuiva şi nu afectează caracterul democratic al Constituţiei României. În susţinerea acestei afirmaţii, menţionăm Decizia nr. 580 din 20 iulie 2016 a Curţii Constituţionale referitoare la „Iniţiativă”, care are în dispozitiv următoarea formulare: „Iniţiativa de revizuire a Constituţiei este constituţională prin raportare la dispoziţiile alin (1) art. 152 din legea fundamentală.”

„Reporter: Credeți că se poate organiza un referendum pentru modificarea Constituției în ziua alegerilor parlamentare?

Călin Popescu-Tăriceanu: Nu, nu cred că este un orizont de timp realizabil din acest punct de vedere, dar, fără îndoială, modificarea Constituției trebuie aprobată prin referendum. Cred că timpul este foarte scurt și aș vrea să fiu consecvent. Și în trecut au existat mai multe inițiative pentru a cupla și decizii politice cu alegerile parlamentare, dar nu cred că este bine să folosim prilejul alegerilor parlamentare pentru a promova anumite proiecte de lege. De pildă, după cum știți, s-a încercat cuplarea alegerilor parlamentare cu diverse idei pe care le avea fostul președinte Traian Băsescu, iar eu m-am opus și rămân pe aceeași poziție. Vreau ca alegerile parlamentare să nu fie influențate de alte subiecte majore, și reciproc.”

Călin Popescu-Tăriceanu,
Preşedintele Senatului României

Declarațiile vin în urma avizului pozitiv, unanim dat astăzi de comisia juridicã și cea pentru constituționalitate, libertãți civile și monitorizare a executãrii hotãrârilor CEDO,  la inițiativa cetãțenească de modificare a articolului 48 din Constituție prin referendum, semnatã de trei milioane de români cu implicarea directă a Bisericii Ortodoxe Române și a tuturor cultelor din România sub egida Coaliției pentru Familie.
Mobilizare cu amenințare Vor ajunge parlamentarii pentru a avea cvorum pentru ședința în care se va decide dacă referendumul pentru modificarea Constituției va avea loc sau nu în aceeași zi cu alegerile parlamentare din 11 decembrie sau se va trece la acțiuni de manipulare și amenințare a aleșilor de cãtre juriștii B.O.R?

Miza este asigurarea prezenței la vot de 30% și nu rezultatul. Societatea româneascã are bãtute în țintã argumente haotice și denigratoare în aceastã dezbatere „cãsãtoriile unisex vor distruge familia tradiționalã formatã exclusiv dintr-o femeie și un bărbat”, „copiii au nevoie de modelul femeie-bãrbat/ mamă-tatã, pentru că mamã-mamã/ tatã-tată nu asigurã dezvoltarea armonioasã a acestuia și va adopta comportamentul sexual al pãrinților, astfel, homosexualitatea se va manifesta la tot mai mulți oameni și va fi considerată normală când ea reprezintã o deviație, un act împotriva firii”.

Cum se distruge instituția familiei dacã noi, minoritatea LGBT, dorim sã facem parte din ea?

Existã vreun precedent sau este homofobie?

Este totalitarism din partea majoritãții?

Familia va rãmâne tot tradițional săracã, obositã de promisiuni de mai bine, copiii tot bătuți și nemâncați vor merge la culcare iar partidul B.O.R va crește taxa pe colivă și pe cap de mort înhumat, vor fi cheltuit milioane de euro pentru a satisface ambiția homofobă a incapabililor extremiști religioși pentru a demonstra că da, ei sunt PENTRU discriminare, ei sunt PENTRU URĂ.

Sã așteptãm și sã numărãm homofobii!

„Idealul” familiei heterosexuale Cum aratã familia româneascã „tradiționalã”?

Tata-bãrbatul feroce bețiv, homofob, nu frecventeazã biserica, urãște noțiunea de „apã și sãpun/ pastã de dinți, frustrat, nu a îmbrãcat niciodatã un costum popular/tradițional, urãște politicienii, locul de muncã și este trecut de 40 de ani, „sponsor oficial”.

Mama- superfemeia secolului, empaticã, celula funcționalã a familiei, casnicã: bucãtar, ospãtar, menajerã, asistent medical, psiholog, educator, învãțãtor, profesor. Se implicã în protejarea, creșterea și dezvoltarea copilului de la concepție și până aceasta moare.

Din fericire, existã excepții. Puține.

De ce nu se cautã soluții pentru rezolvarea problemelor reale ale familiei?

De ce avem copii abuzați în familiile naturale?

Cine îi protejeazã de „palma divină” a pãrintelui frustrat?

Cum eradicați abandonul copiilor?

Cine ajutã o mamã agresatã și alungatã din cãminul conjugal?

Cum o protejați?

Cine o educã?

Știm, sunt măsuri puțin populare, greu de implementat, bărbații/tații ãștia tradiționali, sunt VIOLENȚI.

Atâtea mame sunt agresate și îndurã jigniri de dragul copiilor dar voi găsiti în homosexualitate un pericol la adresa familiei.

VIOLENȚA este o realitate cruntă în care femeile sunt obligate să rămânã !

Educați și struniți bãrbații/ tații violenți, frustrați și alcoolici.

Pedepsiți și preveniți agresiunile de orice fel împotriva mamelor și copiilor.

Azi, asistăm la idealizarea conceptului de „familie tradiționalã” de către Coaliția anti-gay. Le scot de la naftalinã, shooting în bisericã, oameni în costum popular, bărbați grijulii, femei respectate, ce sã mai, ipocrizia ambalată pupătorilor habotnici de moaște, necrofilia divinizată de piațã. Se neagã elegant problemele reale și se inventeazã o problemã smulsã din cartea de basme a B.O.R.

Familia româneascã și copiii României au nevoie de educație, hranã, condiții de igienã esențiale și minimale, locuri de muncă și bani, nu au nevoie de idealuri nãscute în cafele și candele aburinde prin dughenele B.O.R. Fãrã doar și poate, familia este în crizã, modificarea Constituției nu va aduce vreun beneficiu, nu se vor micșora abuzurile, crimele și sãrăcia. Nu se va schimba nimic în bine dacã asta sperați. Familia va rãmâne la fel de săracã, se vor destrãma la fel de repede, tații își vor abuza la fel de mult soțiile și copilașii iar cineva va avea de plătit. Toate fondurile și toată energia folosite împotriva homosexualității puteau sã fie orientate în programe pentru familie nu împotriva ei. 

Vrem sã vã fim aliați, parteneri și participanți cu drepturi civile egale nu inamici, adversari sau dușmani. Dar vã este silã pentru a ne asculta și veți rãmâne la fel de proști, sãraci și frustrați pentru cã sufletul și rațiunea vã sunt otrãvite de dogme inventate special pentru a distruge noțiunea de schimbare, diversitate și egalitate.

Mulțumiri oamenilor care au văzut și au ascultat intențiile și mesajul minorității LGBT din România, și care ne susțin.

5 gânduri despre “Referendum pentru HOMOFOBIE

  1. Familia românească este formată din părinți-foști copii needucați, deci necivilizați, propulsați pe lume prin metoda accidentul – la beție, cu chef de futai/căsătorie vârâtă pe gât, prin intermediul căii orale(stabilesc părinții sau alte rude pe cine să ia fata sau băiatul). Aceștia, la rândul lor, aduc pe lume(în necunoștință de cauză) copii care n-au nicio vină, copii care nu vor fi educați și care, într-un final, vor călca pe urmele adultului. Sunt rare cazurile când răsar excepții din familii de trei lei. Și da, familia românească mai este formată și din dobitoci „ca Călin Popescu Tăriceanu”(cu 5 mariaje la activ), dobitoci care ne dau nouă lecții de moralitate, integrii societății de căcat, cloaca asta infectă a politicienilor aflată în subordinea cocalarilor din biserică. E un mare regres, mă simt și eu în minoritate alături de voi, fiindcă observ că-s mulți cei care vă condamnă, capabili fiind chiar să mă ardă și pe mine pe rug pentru simplul fapt că sunt pro mariajului dintre persoane de același sex. În țara în care sexul încă se face la plezneală, fără nicio noimă, după nșpe rachiuri proaste, nemaivorbind despre orgasm care-i deja SF-istic pentru mulți concetățeni, ce așteptări să avem?… Și ar mai fi atâtea de spus, căci avem multe metehne…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s