Coaliția ipocriților mincinoși


Independența și funcționalitatea democrației stă în apãrarea drepturilor fundamentale ale individului de către toate instituțiile statului indiferent de orientarea politică, apartenența religioasã,rasialã sau culturală a reprezentanților acelei instituții. Individul primează într-o societate democratică și nu ideologia colectivã a majoritãții pentru cã atunci când oferi majorității privilegii peste celelalte facțiuni sociale, se va transforma în factor decizional, va pune minoritatea în ilegalitate și îi va minimiza existența pânã la distrugerea socialã completă. Biserica stă azi deasupra statului român și nu existã o separație clarã, ci mai degrabã, o reinventare a relațiilor dintre stat și Bisericã, un stat ce este condus de o clasă politicã ce refuzã sistematic reforma și eliminarea absurdului legislativ dar și a membrilor deja condamnați pentru fapte de corupție, tamponul corupților și a faptelor imorale săvârșite de aceștia este sfințenia socială și mistificarea relațiilor civile-tradiția naturală heterosexualã.

Urmãrim cum o parte din majoritatea societății a căzut în capcana rãu-voitoare și retrogradă a insuficienței educaționale și a dezinformãrii promovatã de însuși misia lui Dumnezeu printre oameni, farul luminii și al iubirii, sãdește azi în rândul celor mai defavorizate categorii sociale, ură și îndeamnã la izolarea minorităților sexuale. Discursul îl cunoaștem, este fundamentat strict pe valorile religioase la fel ca inițiativa legislativă și se divinizează relația dintre un bărbat și o femeie, acum „necesarã”, va ajunge pe buletinul de vot pentru a decide pentru câteva decenii, faptul cã diversitatea meritã un NU „sănãtos” iar sistemul heterosexual al familiei va avea de îndurat cel mai mare colaps social din istoria acestei țãri pentru că am fii ipocriți sã nu admitem declinul în care se aflã familia și valorile acesteia și lipsa de reacție a legiuitorilor. Păstrarea exclusivității heterosexuale asupra familiei pentru o perioadã nu va duce la recuperarea și restabilirea identității familiei din timpul erei comuniste, în care socialismul și familia erau obligate să rămână sudate în fața insuficiențelor cauzate de libertatea restrânsă, hrana insuficientã și supravegherea exageratã a statului, nu va cunoaște stabilitatea și evoluția necesară pentru creșterea natalității sau a adopțiilor pe care o prezintã Coaliția și B.O.R, ci se va scufunda în negura sãrãciei dar cu noțiunea tradițională protejatã în Constituție pentru cã nu poți obliga familia heterosexualã sã facã zece copiii de dragul statisticilor.

Iar schimbarea nu vine din modificarea Constituției sau a altor definiții care sã stabilească valoarea unei instituții ci din mãsurile efective și concrete materializate în legi pentru dezvoltarea și construirea unui cadru absolut necesar pentru toate categoriile sociale ale familiei, fie cã sunt monoparentale sau nu, familia va rămâne o familie indiferent de sexul, vârsta sau pregătirea educaționalã a pãrinților. Familia este neglijatã  prin demersul de modificare al Constituției ce dorește distragerea flagrantã de la adevãratele probleme pe care Biserica Ortodoxã refuzã sã le accepte și să se implice pentru a le cãuta o rezolvare, ci lucrează la mascarea acestora cu minciuni mistice. 

Stimați preoți, politicieni și ipocritã Coaliție anti-gay, 


Doctrina religioasã a restrâns întotdeauna dreptul minoritãților la egalitate și continuã sã o facă în același mod în care s-a desăvârșit de la începuturile schismatice și zbuciumate ale existenței acesteia. Vã reamintesc, v-ați așternut fundația monoteistã deasupra politeismului iar acum vã scufundați pentru că nu reușiți sã păstrați ritmul dinamic al evoluției umane. Vã faceți vinovați de cele mai insidioase acte sãvârșite tocmai împotriva fiului lui Dumnezeu, promovate de corupție, fricã și teama de cunoaștere și evoluție, dovadã astãzi stau procesiunile necrofililor sau opoziția fațã de științã și medicinã la care apelați voi toți.

Asta este o dezbatere despre cine este mai sfânt și reprezintã mai vocal un dumnezeu ce a pãrãsit umanitatea în favoarea foloaselor materiale și a lãcomiei. Niciodatã nu am înțeles isteria din spatele vorbelor rostite din amvonul bisericii de către preotul obligat-plãtit sã înalțe rugãciuni pentru pedepsirea grabnicã a dușmanului când iubirea pentru aproapele reprezintã evaghelia și materia din care a fost creat, iertat de atâtea dãți, fiul lui dumnezeu-omul, și nu ura. Cum sã aveți dușmani? Cum mai reușiți sã promovați iubirea dacã peste nu mult timp vã statorniciți „întru dreapta ” homofobie? 

Religia ipocriziei a început sã se rostogoleascã iar educația, progresul științific și rațiunea umanã îi netezesc drumul spre palidul haos al uitãrii, dar iatã, în urma acesteia se ridicã IUBIREA, da, fãrã sã judece, fãrã sã pedepseascã, sã ucidă pentru cã este diferitã, existã și este gratuitã. Nimeni nu îți cere bani pentru iubire.

Aș face apel la umanitate dar nu știți sau nu vreți sã fiți oameni.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s