De ce #Susțin LGBTQ+?


MozaiQ și TRANSform au deschis oficial campania pentru a mobiliza aliați, politicieni și membrii minorității LGBTQ+ , vă cheamã la protest  sâmbătă, 19 noiembrie, ora 14:00 în Piața Romană, un semnal tras în contextul semnării unor protocoale de cãtre partidele politice mari și Coaliția pentru Familie pentru organizarea unui referendum ce va schimba definiția familiei din Constituție, introducând astfel, monopolul asupra familiei a modelului heterosexual.

Sã îți susții minoritatea din care faci parte reprezintã o obligație, datoria fiecãruia vine atunci când îți sunt atacate valorile, ești demonizat de niște oameni care refuzã sã vinã la dialog, sã te cunoascã și sã îți recunoascã contribuția într-o societate la care accesul îți este limitat de o legislație exclusivistã strict modelatã pe un fond discriminatoriu și heteronormativist. 

Susțin LGBTQ+ nu este redundant, nu reprezintã egoismul sau vreo lozincã scoasã din jobenul curcubeu. Sã afirmi cã susții o minoritate în mod public este echivalentul unei declarații de toleranțã, un îndemn la înțelegere, un manifest politic pentru a reprezenta niște oameni ignorați, împinși întotdeauna la marginea societãții de rușinea și dezgustul heterortodox, o asumare socialã pentru lupta împotriva homofobiei și o acceptare a diversitãții.

Susținând minoritatea LGBTQ+, vei susține și noțiunea de familie pentru că noi vrem sã avem familii recunoscute exact ca familia heterosexualã. Nu distrugem, nu atentãm, nu ignorãm.

Și eu iubesc. Dar iubirea mea nu se încadreazã în modelul acceptat și promovat de societate. 

Așadar, dacã și tu susții familia LGBTQ+ , MozaiQ te așteaptã sã strigi cât poți tu de tare,  NU SUNTEM INVIZIBILI!

Vrem egalitate nu imoralitate!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s