Glory-Hole: Divinizarea heterosexualității


Coaliția pentru Familie se strãduiește din rãsputeri sã spele imaginea familiei tradiționale din România, cum altfel, prin fotografii cu familii în biserici, fericite, îmbrăcate, hrãnite. Dar nu asta este realitatea. Familia, de fapt imaginea familiei, a soțului tradițional beat și nespãlat românesc, a soției autentic abuzate și a copiilor analfabeți și sãraci, dincolo de de blitzuri, aroganțe și ignoranțe, îi gãsim ascunși bine sub preșul fericirii și bunãstarii aparente. Asta-i arta prostului, sã acoperi, sã protejezi o definiție de dragul unei religii aflate și ea la fel de jos ca familia tradiționalã, investind sume enorme și lãsând realitatea sã se se târascã în noroi, să plângã de foame și sã moarã de dragul idealiștilor.

Stimați săraci, abuzate mame și flãmânzi copii, sacrificiul vostru, foamea de acum este pentru binele comun, ne „apãrãm” de ceea ce refuzãm sã acceptãm pentru că schimbarea ne-ar distruge mașinăria, păpușarii ar fii demascați iar voi prea informați, prea mâncați, prea fericiți! Luptați cu noroiul!
Tot moraliștii heterosexuali distrug familia pentru cã sute de mii de copii sunt condamnați la analfabetism, foame și sărãcie. Copii de azi vor fii pãrinți, mâine. Idealurile nu țin de foame. Definițiile nu te scapã de sãrãcie. Homosexualitatea nu afecteazã pe nimeni, ignoranța idioților, politicienilor și a moraliștilor o face, zilnic.

Referendumul s-a amânat, moment extraordinar de propice pentru construirea strategiilor pentru campanie în care nu se mai ține cont de problemele familiei, care este oricum protejatã prin Codul Civil, de nevoile și dorința unei minorități pentru a intra complet în legalitate și egalitate cu o majoritate. 

Dar cum o putem face? Cum îi putem convinge de intențiile noastre când reprezentanții Coaliției (anti-gay) pentru Familie, ne acuză de uzurparea identității familiei și cã am fii un circ?

Dar ce dezbatere poți sã ai cu niște indivizi ce apeleazã la moralitate când din vina lor se duce dracu toatã instituția familiei?

Da, amour. Indiferența și proasta educație ne extermină ca nație și noi tot la cadavre lingem, ne strofocăm la maxim, măsuri pentru propășirea poporului creștin spre nemurire nu implementãm cã s-au pus gheii cu pula pe soții noștrii, îi corup tu!

Coaliția prezintã în draci douã cazuri în care un copil (acum adult) adoptat de douã lesbiene se simte așa-ciudat, parcã i-a fost dor de tatãl care ce sã crezi, l-a abandonat. I-ar fii fost mai bine la orfelinat unde nu avea nici mamă, nici tatã, nici douã mame. Dar nu este tot, mai au și DOVADA SENZAȚIONALÃ cã te „vindeci” de homosexualitate, desigur, nu total dar merită încercat, că deh, este pielea ta și psihicul tău în joc nu al lor, cum altfel, RUGÃCIUNE ȘI POST (negru dacã se poate și cât mai mulți ani).

Ce nu apare în campania ignoranților?

Copiii bãtuți de pãrinți „în scopuri educative” (primul pe listă), abuzați sexual de aceași părinți tradiționali, aruncați în orfelinate, flãmânzi, analfabeți, trimiși la muncã de la opt ani, nespãlați.

Ne târâm viitorul prin cea mai a dracu mocirlã moralã dar strigãm la gay sã nu vinã cu pretenții de familie cãci asta este identitatea româneascã ce nu are concurență. Vă imaginați băi simpatici gay și lesbiene, vor alerga copiii maltratați de dogma și pumnul tatãlui tradițional, la noi, să le dãm o masã caldă fărã înjurãturi, un pat curat și iubire. 

Noi (nr.LGBT) NU am ucis vreun copil, nu am abandonat, nu am bătut, nu am neglijat, înfometat sau jignit o ființă atât de firavă. În schimb, voi,sunteți ași. Vă asumați distrugerea viitorului și nu schimbați nimic, tipic românesc, mai bine faceți din hoție și bătaie, lege fundamentalã.

Adevăratele valori morale românești: Bătaia, sexul oral și Foamea 


Primești bãtaie dacã ești copil pentru cã mã-ta este enervatã cã tu, plodu’ fericirii, ceri prea mulți bani pentru caiete „speciale” când aveți nevoie de țigãri și cafea.

Mai primești palme când faci nazuri cã vrei acadele sau când se rupe ghiozdanul pe care l-ai primit acum cinci ani de la verișoara ta, în prealabil folosit vreo doi ani. „Te duci cu punga, scârbã nerecunoscãtoare!”

Despre sex nu spunem nimic, suntem pudici dar parcã începe așa sã rãsarã un cap semeț de pulã. Extraordinar. O sugi-ești curvã. Nu o sugi-ești scârbã distrugãtoare de familie cã godacul nespălat fuge la doamna Nela sã-i sugã ștromeleagu’. Încotro deținători tradiționali de pulă?

Unde se varsã atâta minunãție de viitor?

STOP MASTURBARE! FACEȚI SEX NEPROTEJAT!

Femei frumoase și gingașe, nu mai avortați copiii, îi naște tatăl B.O.R și îi crește mama Coaliția și ignoranța lor. Dacă faceți zece, Mafiotul Șef Dănuț vă dă cadou o sanctificare și sunteți demne de Virgina Anului.

Iar de foame ce sã zicem, aruncãm zeci de milioane de tone cu mâncare pentru cã suntem un popor avut, în prag de mântuire, dar tot avem oameni ce fac foamea. Vãd însã un trend la pubelele de gunoi, tot ce expiră este pus deoparte și vin „boschetarii” la „ospãț”.

Societatea româneascã este profund imoralã iar demersul Coaliției salveazã toatã societatea numai dacã tu ieși la referendum ca sã scrie acolo ” bãrbat+femeie= love” pardon „pizdã+ pulă= familie” . Aveți grijă, numai cele reale intrã sub incidența Constituției, dacã sunt de plastic, metal sau legume și fructe, nu se pune.

Gata delirul! Sã revenim la protocoalele semnate de partidele politice pentru organizarea referendumului, Coaliția se calmează, știe cã o să obțină tot ceea ce dorește cu amenințarea celor trei milioane de înjurături, iar politicienii se adaptează, aprobã și ignorã. Referendum în aprilie 2017. PNL, ALDE, PSD fac rând și covor roșu sau galben în fața semnãturilor, doar-doar se materializează în fericitul mandat de parlmentar.

Mister Falcă, șeful de campanie al PNL întrebat ce argumente are pentru a susține demersul Coaliției pentru Familie rãspunsul este izbitor, „inima și conștiința”. Pãi domnule inimos și inconștient, unde țineți toate astea? Ce bine ați făcut pentru viitorul României, pentru copiii acestei țãri? Arătați ce bine le faceți. Donați cumva salariul sau pensia de parlamentar? Renunțați la diurnã și o redirecționați pentru mese calde și rechizite destinate copiilor din Vaslui, Prahova, Sighetul Marmației?

Ironic sau plictisit de insistența reporterilor, Mutulicã aka Iohannis, a spus cã susține un referendum organizat în luna aprilie pentru că „toleranța” s-a mutat în brațele ignoranților homofobi majoritari și trebuie promovată ca atare.

Așadar, drepturile minorităților se plasează în ștampila majorității insuficient informate, plinã de urã și duhuri sfinte, dornică de restrâns drepturi și libertãți.

Cine mai reprezintã politic, minoritatea LGBTQ+?

Cine își poate asuma educarea unui popor corupt, sãrac și habotnic?

Minoritatea singură, nu o sã reușeascã. 

Apoteoticele argumente copy-paste din online și offline am reușit să descopăr marea greață a poporului român, discuția despre homosexualitate. Majoritatea lor, nu vor să recunoască cã doi bărbați sau douã femei, se iubesc fără să le afecteze în vreun fel viața, interacțiunea din societate sau modul în care familia este perceputã în lume, ci pãstreazã argumentul supremației majoritare, decizia celor mulți reprezentând astfel cea mai „bună” alegere pentru o multitudine de grupuri minoritare ce nu sunt legitimate și incluse de politicul mereu aflat într-o goanã după încã un mandat cu un populism exuberant și strategii anti-discrimunare și reformă pe hârtie, moment în care, discriminarea se naște grație deciziei majoritare, ce se urcă în cel mai straniu carusel și urlă cã egalitatea este acordatã pe considerente reproductive și tradiționale.

Da, gay-i, lesbienele, persoanele transgender și bisexualii își vor face cunoscutã identitatea sexualã în mod public odatã cu renunțarea societãții majoritar heterosexuale la stigamtul de anormal, deviant, bolnav și pãcătos. Și sunt mulți, enorm de mulți oameni ce sunt rușinați de sentimentele lor, de iubirea pe care o poartã în suflet, de ilegalitatea și limitarea socială și excluderea din rândul cotidianului a umanitãții lor. Se va porni atunci un asalt asupra ignoranței iar oamenii vor avea în sfârșit oportunitatea sã nu mai mimeze o nepãsare ci vor participa activ la construirea și dezvoltarea unui viitor predictibil.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s