LGBT – Cu ștreangul de gât


Acțiunile homofobe se intensificã într-o societate needucatã, acaparatã de sãrãcie, religie și ignoranțã. Indiferent de natura subiectului adus în prim plan sau de argumente, românii heterosexuali reacționează violent, atacã și amenințã.

De ce? Pentru că nu au chef să recunoască minciuna în care trãiesc sau îi enerveazã faptul că oamenii devin mai vocali, își cer drepturile cu riscul de a fi agresați.

Autoritãțile susțin tacit aceste reacții, nu îndeamnã la toleranțã, refuzã sã se implice direct în promovarea egalității și iau ortodoxia în brațe, bebelușul inocenței ce te spalã de corupție instant , nu educă, lasă de izbeliște, ignorã și se duc în tabãra urii pentru cã acolo sunt voturile, capitalul de imagine și masele ușor de manipulat.

Am încercat, ne-am spus pãrerea, ne-am fãcut cunoscute cererile și intențiile, dar nu se poate. Zidul homofob este prea înalt, și este construit de reprezentanții unui zeu a cărui influență și nume, sunt folosite pentru a distruge orice fărâmă de încredere și iubire, toleranțã sau pace din întreaga societate. Dacă ești activist și ieși în stradã să îți aperi un drept, să te faci auzit, riști să mori. Astãzi unul este amenințat, mâine un altul este ucis. Așa funcționează opresiunea heterosexuală și argumentul familiei tradiționale. Întâi reduceți la tăcere vocile apoi distrugeți toată minoritatea.

Nu suntem nici bolnavi și nici nu facem o alegere. Încetați discriminarea și amenințările. Azi, teama crește, frica se instaleazã iar acțiunile motivate de ură încep sã iasã la ivealã pentru cã homofobia este prezentã la nivelul întregii societãți, fie că vorbim de politicieni sau mãturãtori, pãrinți sau preoți, ortodocși sau catolici.
Consternat asist cum premierul Cioloș sãrbãtorește ziua Constituției la un eveniment organizat de B.O.R., eveniment la care președintele a refuzat sã participe. Regretabil. Acest domn cu apucături homofobe dã credit relației Bisericã -stat, și se duce dracu’ libertatea și democrația, să facem teocrație.

Apoi, mai sunt candidații la parlamentare, domniile lor, inspirã și expirã har dumnezeiesc și îl iau pe „tradițional și autentic” în brațe, doar-doar se mai spalã o condamnare sau vreo declarație aberantã.

Remus Cernea reprezintã politic minoritatea LGBT+,când toatã lumea fuge de asumare pentru cã românii ar deveni brusc, cel mai homofob popor cu putiință, toată lumea o știe, puțini vor să accepte realitatea. Stăm pe butoiul cu urã și acum are șansa lui sã explodeze, Coaliția pentru Familie abia se încălzește, crediteazã orice tip de atac pentru cã este susținutã de toate partidele politice și are mandat de la trei milioane de oameni să le apere prin orice mijloace, familia la care nimeni nu atentează, nu observă că ei se autodistrug.

Un tatã și-a violat cele douã fiice pentru cã mama l-a pãrãsit și a plecat cu amantul în strãinătate. Douã vieți distruse pe veci. Un alt tatã și-a ucis inexplicabil fiul de șase ani înainte de slujba duminicalã. Peste 15.000 de copii sunt abuzați fizic, sexual și psihic în centrele de plasament.

Unde sunteți daci nemuritori? 

Unde ești coaliție? 

Ce familie protejezi?

Heterosexualilor homofobi, de ce nu adoptați un copil din iadul centrelor de plasament?

Noi vrem, dar nu ne este permis sã îi scãpãm dintr-un sistem pe care voi îl perfecționați drept o alternativã la familie, dar este o distrugere a copilului.

De ce nu prezentați realitatea?

Este oribilã cumva, și tot ce susțineți, nu corespunde fericirii aparente?

Ești obligat sã îți suprimi gesturile în stradã dacã ești gay sau lesbianã, indiferent dacă iubești, lor nu le pasã. Nu ai voie sã îți îmbrãțișezi iubitul/iubita, nu ai voie să îl sãruți pentru cã ar apãrea instant un copil iar părinele homofob sau bunicuța ortodoxã nu ar știi ce sã spunã bietului copilaș. Nu ai demnitate, nu ești om dacã ești membru LGBT+ pentru că oamenii se tem sã vorbească de sexualitate.

Oamenii ne urăsc, au făcut asta tot timpul, dar azi, le este acordat dreptul sã decidã pe cine trebuie să iubim, cum trebuie să arate familia mea, cum sã fac dragoste sau sã trãiesc iar nouã ne este băgat la înaintare principiul democrației majoritare. Da. Hai, voi decideți pentru mine și eu pentru voi.

Mai jos, aveți reacția homofobilor la articolul „Îmi vreau drepturile umane înapoi”

Atenție, conțin un limbaj care vã poate afecta emoțional!

2 gânduri despre “LGBT – Cu ștreangul de gât

  1. Nu numai că „ești obligat sã îți suprimi gesturile în stradã […] iar părinele homofob sau bunicuța ortodoxã nu ar știi ce sã spunã bietului copilaș.”………

    Să fii transgender și să se observe asta și lumea să te deteste doar că exiști pe stradă singură, mergând ca tot omul să rezolvi vreo treabă. Imaginea mea nu am cum să mi-o suprim … ar însemna să port numai haine bufante și negre și căciulă în cap să îmi maschez coafura (acum toamna mai merge) ca să nu fie deranjați unii de imaginea mea de femeie transgender adultă – o persoană ce este vizibil între cele două sexe..

    ori trec drept femeie dacă mă aranjez elegant, ori trec drept ciudățenie dacă am o zi mai proastă și am prea multe treburi ca să mă mai aranjez… O femeie înaltă de 1,90m și care nu deranjez pe nimeni și care a avut neșansa să se nască cu sexul masculin atribuit la naștere. Nu am cum să îmi scurtcircuitez creierul – care e biologic femeie ca să plac unora. Sau să îmi fac tomografii și analize peste analize ca să demonstrez că sunt femeie la nivel neuronal. Au făcut alți medici astfel de studii și cred că ajunge, dar lumea evului mediu de secol 21 nu acceptă dovezile ci încă mai crede în basme și mitologie.. deși Stația Spațială Internațională orbitează în jurul Terrei și nu religia a pus-o acolo, ci știința.

    Ar fi bine lumea să se uite la contribuția fiecărei persoane în societate, că și ei au de câștigat dacă ne acceptă așa cum suntem, am putea contribui mult mai mult pentru această societate cu realizări utile, în loc să investim atâția nervi și energie în siguranța personală și asta să ne mănânce și resursele financiare și timpul.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s