Marea hãrțuialã politicã: Pe cine voteazã LGBTQ+?


A fost un an zbuciumat pentru clasa politică, un mandat ridicol și corupt pentru o treime din parlamentari, iar pentru minoritatea LGBTQ+ a fost anul asumării. Societatea româneascã este reticentă, discută pe ascuns problema căsătoriei gay, cu un blush divin în obraji, din amvonul „iubirii”, preotul îndeamnă la pãstrarea rânduielii firești și ignorarea problemelor trupești căci, Hristos, se ocupã de foamete, boli, criminali, sãrãcie și corupție.

11 decembrie – Încã patru ani de populism vs. Libertate pentru tonți


Sunt naiv. Nãscut dupã Revoluție, am asistat pânã acum patru ani, la exercițiul democratic pe care pãrinții mei nu s-au obosit sã mi-l explice sau nici ei nu știau de ce votează. Am observat cã mama era fericitã în timpul campaniilor electorale atunci când papucul primăriei ajungea în sat și distribuia alãturi de tradiționala gãleatã roșie, un fular, un fes, și mănuși. Nu era singura. Știu că am fost panou ambulant „Votez Adrian Nãstase” o iarnã întreagã. A fost fain. Mama a votat PSD pentru cã a dat mai mult, tata, PDL, sã-i facã în ciudã mamei. Bãsescu a învins mafia roșie. Apoi ne-am întors la treburile noastre. Fațã de atunci, regulile s-au schimbat, politicienii acum recurg la mitã în bani cash, pentru un vot, eșarfe pentru doamne, votcã pentru domni și bomboane gratis pentru copii. Dar se remarcã și o intensã propagandã populistã, salarii dublate, pensii minime de 900 de lei, homofobie pe pâine, sãrãcie pe extremism asezonatã cu religie și cancer tratat cu usturoi, taxe tãiate și „retorică electoralã pentru viitor”. Da, toate în România. Toate pentru români.
Acum, suntem în campanie electoralã, partidele politice s-au distanțat complet de minoritatea LGBTQ+, au semnat protocoale pentru a-și asigura pielea de o propagandã negativã, regizatã în sânul cultelor religioase, promovatã exclusiv de Coaliția anti-gay. Nu mai este loc de dialog sau diplomație. Referendumul este o certitudine fragilã și aberantă. Cu implicarea directã a preoților-Dumnezeu, separația dintre stat, bisericã și politicã, este inexistentã pentru cã oricât de constituțional este sau nu demersul, acesta este imoral pentru cã acordã exclusivitate familiei heterosexuale și scoate din joc și ignorã dreptul unei minoritãți, validând astfel homofobia ca normã naționalã.

Și pân’ la urmã, eu cu cine votez? 


Ideologia pare că s-a pierdut odatã cu integritatea și lumea caută buimãcitã fețe noi, fețe plictisite, alții voteazã aceiași hoți poate se opresc din furat „și mai ne dã și nouã ceva”, sunt și intelectualii versați ce o ard pe retorica viitorului alãturi de un alt front salvator, pardon, uniune. Da bre, un fel de PP-DD, numai că ei nu au televiziune dar fac în draci, live-uri pe Facebook. Ne-a salvat tãtuca Iliescu, acum au rãsărit din Vest, Clotilzi, Nicușori și alții mai zâmbitori, doar-doar mai rămâne ceva de salvat dupã FSN-PCR și dihorul Dragnea, toți încrezãtori.

Dupã cel mai corupt Parlament avem cei mai corupți candidați, PSD, este fruntea, și ne îndeamnã sã credem în puterea lor de a fura și munți, și păduri, și drepturi. 

Vine tare din urmã Gorghiu, ne promite că nu este perfectã, nici dânsa și nici colegii, sã îi salte careva, DNA, Koveși, sunteți pe fir?

Se folosesc de imaginea lui Cioloș sã ia 14% dar putregaiul PDL-ist a fuzionat perfect cu lamentarea naționalistã. Brãtienii se rãsucesc prin coșciuge.

La independenți descoperim mai multe încrengãturi:

 •  Independenții autentici abia intrați pe scena politicã, neafiliați vreodată unui partid
 • Independenții traseiști penali, lăturile politicii românești, rahatul scroafei din coteț, tenia din intestinul românului, ãia acuzați de corupție, violuri, hoții.
 • Independentul Remus Cernea- pentru cã niciun partid politic din România nu mai poate să suporte încã patru ani propunerea legislativã a parteneriatului civil și a impozitãrii SC.BOR.SA

  Cum trebuie să votãm noi ăștia, gay-i, lesbienele, bisexualii și transgenderii?

  Mai mult ca sigur trebuie sã căutãm acel independent ce nu are probleme cu legea, proaspăt intrat pe scena politicã și nu vede într-un cuplu de gay, Sodoma și Gomora, un independent ce pune egalitatea cetățenilor, homosexuali sau heterosexuali mai presus de religie. Și dacã avem 150 de independenți în Parlament, avem o șansã la parteneriat civil, la respingerea propunerii legislative a Coaliției pentru Familie și poate o șansă la o clasã politică sãnãtoasã, ce privește spre interesul cetãțeanului și nu al partidului sau a vreunui „investitor” obscur.

  De ce nu trebuie sã votezi cu partidele politice actuale dacã faci parte din minoritatea LGBTQ+?

  Au semnat protocoale ce au ca obiect declanșarea referendumului pentru modificarea Constituției, PNL este pentru familia tradiționalã, misogin de primã clasă, PSD este „fanaticul religios” al politicii românești, totul pentru a obține susținerea partidului B.O.R. și a celorlalte culte în campania electoralã.

  Inițiative legislative ce privesc minoritatea LGBTQ+ nu există în vreun plan al partidelor și vor urma încã patru ani de promisiuni, fuga de asociere cu orice ține de LGBT și drepturile acestora, încã patru ani în care Biserica are voie sã dicteze categoriilor defavorizate cum trebuie sã își limiteze existența iar politicienii să își sporească averea și influența.

  Oricât de sinceri și drăguți par candidații, pro LGBTQ+ din partidele mari, simpatiile dispar la comanda șefului de grup și susținerea trece fie în abțineri, fie în absenteism. Nu uitați, sunt politicieni, știu cum sã mintã. Știu, au pus candidați tineri, ambițioși, defilează ca la paradã pentru a mulțumi bisericoșii homofobi și activiștii gay.
  Tu ce votezi?

  Lasă un răspuns

  Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

  Conectare la %s