Pentru partide, fãrã stimă sau respect


Muie, atât pot sã vã ofer. Votul meu nu o să îl acord niciunui partid. Îmi este imposibil să girez „încã patru ani” de sãrãcie, analfabetism, infecții nosocomiale, șomaj, trupuri carbonizate și corupție, toate, sub egida elitelor politice, acum dornice sã ducã România înainte.

Înainte spre ce?

Nu mai vreau sã asist la distrugerea sistematicã și dezbinarea socialã promovatã doar-doar vã mai ștampileazã vreo alegãtoare plictisitã, scârbitã și dezamăgită de prestația voastrã lamentabilã.

Da, pe bătrâni îi impresionezi ușor, le promiți o pensie mai mare și te alegi cu un mandat. Pentru speranța cã nu trebuie sã mai tremure în frig și foame, votează, chiar dacã o fac plini de scârbã. Fac asta de 26 de ani. Gireazã sãrãcia, dã acest drept unui idiot și mai așteaptă încă un rând de alegeri.

Dacã ești corupt nu vei avea în veci mustrãri de conștiințã. Dormi liniștit, mai fuți o „fetiță” de pe centură, ca un boss. Da. Fetița aia avea planuri, se vedea actrițã, mumã-sa era săracã, tatã n-avea, și trebuia sã munceascã, și așa, tu lepră ai mai futut o viațã.

Apoi mai sunt gãinarii, aia de furã puțin și des, nu merg la muncă dar cumva tot sunt prezenți.

De ce dracu să mai ies la vot când voi faceți legile agreate de partid? 

Dacă nu vrea partidu’ sã creascã salarii, nu cresc. „Știți, nu sunt bani.”

Ce reprezentați voi? 

De ce candidați?

Și sunt oameni demni, murdãriți de javre, partide, grupulețe intoxicate de ură. Sunt independenții ce nu au șanse pentru cã nu bagă populism pe esofag și nu caută sã dezbine pe nimeni. Independenții ãia care abia și-au strâns semnãturile și încã strâng bani pentru pliante. Sã nu îi amestecãm cu traseiștii și lăturile penale. Nâț.

Ãștia ar reprezenta cu brio oamenii care și-au pus speranța în ei pentru că ar vota așa cum trebuie, cu rațiunea nu ce dicteazã șeful de grup sau partidul. Parlamentul Independent. Câte dezbateri pline de esență și câtă politică bunã s-ar face. Dați cu muie partidelor, votați independenți integri, cu planuri realiste și concrete, dornici sã repare un sac gãurit de incompetențã și corupție.

Așadar, vă invit pe 11 decembrie 2016, să aplicați o muie zdravănã indiferent de ideologia politică, pentru cã aici, populismul, minciuna și furtul reprezintă singurele „calitãți” ale politicianului charismatic.

Ești de stânga, jap, independent. Ești de dreapta, jap, independent. Schimbați clasa politicã și concediați penalii.

Ieși la vot!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s