Încã un gay în București


Iertatã-mi fie absența monstruos de lungã, revin la datorie și mã rostogolesc din nou spre ceea ce mã enerveazã la națiune: homofobia.

Au trecut multe zile de când m-am mutat, m-am tot agitat sã îmi gãsesc rapid un job, un loc drãguț și liniștit în care sã îmi odihnesc gândurile și toate fobiile dupã toatã agitația de la lucru.

 Învãț multe și da, trebuie sã o fac repede, singurul cuvânt acceptat este productivitate. Fãrã „ã” sau „u”.

Totul și toți sunt grăbiți. Unii se lovesc de moarte și suportã dureri groaznice în plinã zi, cu ochii inundați de teroare și neputiințã, fețele le sunt brãzdate de izvoare reci și sărate ce năvălesc strașnic spre bărbie, picurând fiecare strop de amãrãciune pe pãmântul atât de sterp și rece; alții gonesc spre obstacole pe care refuzã sã le vadã chiar dacă au mai căzut și s-au împrãștiat în toate direcțiile, nimic nu se oprește, oamenii nu învațã nimic și toatã lumea tace.

Eat, love, cry


L-am auzit pe dinozaurul Dãnãilã cum își torsioneazã materia cenușie ca sã expulzeze în spațiul public ura strãmoșească față de orice îi pare cã poate fi atacat și eliminat din societate. 

Bãi simpatic bătrânel, sunt bãrbat, sunt homosexual, iubesc un alt bãrbat, și ghici ce, este tot homosexual. Dacã vreau sã port haine de femeie nu mã oprește nimeni, dacã vreau sã mănânc pizza cu topping de ananas nici papa Francisc nu mã poate opri cum nici pe tine nu te poate face nimeni sã îți „schimbi” orientarea sexualã dintr-un moft de trei lei. Nu furãm copii, nu îi cumpãrãm, nu îi „obținem” prin mijloace ilegale. Sunteți retardat la capitolul acesta, COPII NU SUNT BUNURI. Recunosc, ești bãtrân, încã vrei sã faci carierã, calci pe cadavre, te prosternezi în fața inchizitorilor și cazi de acord, homosexualitatea este un regres social. V-ați plimbat prin America, Europa și ați vãzut femei care se sãrută pe stradã fãrã să fie luate la mișto.

sursa: http://www.npr.org

 Așa-i cã parcã îți era ciudã, sã le trimiți în focurile gheenei și pucioasa Gomorei, tu, creștinul din satul românesc.

Bă senator senil, din banii unui homosexual îți plimbi ciolanele pe coridoarele Parlamentului și îți iei leafa. Voi toți, sunteți plãtiți și din taxele pe care noi, gayi, lesbienele, bisexualii și persoanele transgender, le plãtim.

România este în plinã sãrãcie, domnește analfabetismul și criza moralã, pãrinții își abandoneazã copii, îi abuzeazã sau îi exploateazã, vouã vã arde cã România va cunoaște un regres social dacã sunt legalizate parteneriatele civile, iar conducãtorii sunt corupți, proști și intoleranți.

Dacã aveți puținã luciditate și un strop de rațiune în circumvoluțiunile encefalului, veți face o descoperire șocantã, ROMÂNIA ESTE ÎN CRIZÃ.

O crizã pe care nimeni nu o vede dar se face pãrtaș la ea, refuzãm sã acceptãm diversitatea și iubirea ca evoluție socialã.

 Voi heterosexualii homofobi aveți niște curiozitãți ce frizează ridicolul, sunteți șocați atunci când vedeți doi bãrbați sau douã femei cã se sãrută pe bulevard sau se plimbă prin parc, sunteți în permanențã puși pe harță, mereu în gardã pentru a începe o bãtaie, poate-poate, ne vindecați de „boalã” și ne reîntoarcem proaspãt mântuiți de pumnul în gurã și Constituția României, la turmã, în mijlocul terorii Atotputernicului.

Nici un pumn nu mã va opri sã îmi țin de mânã iubitul pe stradã, nici un mișto a la Dãnãilã sau vreun referendum, nu mã vor opri sã iubesc, pentru cã iubirea este singurul drept pe care noi îl stãpânim înainte de a ne naște și este imposibil sã renunți la el pentru cã, odatã cu el vine și obligația sã iubești.

Nimeni nu a deschis o dezbatere realã, societatea este curioasã, Coaliția pare cã se înfurie și se zbate sã mobilizeze o masã mare de cetãțeni pentru a organiza un marș, un marș „pentru viațã” dar care nu promoveazã diversitatea vieții, ucide din start orice nu corespunde matrixului biblic, ne sunt pervertite simbolurile atât de dragi, chiar folosite în mod ironic de către aceștia. 

Ps: Iubiți nu discret, sã le intre iubirea voastrã dincolo de retinã și receptori neuronali, pânã la suflet.

Sursa: http://www.npr.org

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s