7 miliarde de speșãl oan


Mie îmi dã cu mind-fuck atunci când un om se îmbibã cu mult eternul amor și gustã din cupa sutienului pe care Afrodita l-a pus în calea muritorului, sperând sã îi facã existența mai puțin mizerabilã prin mojicul șiretlic al iubiri.

Nu îmi place să vorbesc când sunt obosit sau când este mult prea dimineațã, dar ador sã mai arunc priviri în ochii necunoscuților. Mulți sunt temãtori și rușinați de pretexul privirii, alții curioși precum un pui de Bamby, dar am întâlnit recent doi ochi mari, mizerabili, scufundați în esențele cele mai tenebroase pe care sufletul uman le poate cuprinde în templul sãu. Am rãmas acolo, la mijlocul privirii, fiecare avea câte o întrebare de adresat, un strigãt de ajutor și multe iubiri la fel de speciale. Nu a fost nimic electrizant, a durat mai puțin decât un boson Higgs creat în laborator dar îndeajuns de mult încât sã primesc un mesaj clar, iubirea te face mizerabil.

Acum o sã îmi sãriți în cap și o sã îmi spuneți cã mãnânc rahat, cã habar nu am ce este aia, poate nu știu din proprie experiențã dar am vãzut mai mulți îndrãgostiți mizerabili decât acele suflete absolut inocente care au pierdut încrederea societãții și s-au retras la marginea ei.

Soul crush  Niciodatã nu am plãnuit așa ceva și nu mi-am dorit sã se petreacã. Și într-o zi s-a întâmplat. M-am trezit în ceea ce spunea Dr. Grinch Suess „inima mea s-a fãcut de trei ori mai mare în acea zi”.

Fiecare din noi a trecut printr-o fazã a iubirii, fie cã ne-am îndrãgostit de tipul goth de pe facebook sau de fata din restaurantul Dada, ori am avut un crush de toatã frumusețea pe Vin Diesel, iubirea își face loc în inima oricui, indiferent de suferința pe care a îndurat-o sau câte alte zgârieturi are.

Ne hlizim unii la alții, ne zgândãrim orgoliile cu minunate și edificatoare complimente, ne mințim ca sã primim și mai multã atenție dar nu înțeleg structura prin care organismul devine dependent de secreția abundentã a serotoninei și dopaminei atunci când asociem momente sau persoane cu starea euforicã și ne îndopãm la propriu în fantasy cu efecte directe și iremediabile asupra organismului. 

Realitate vs. Iubire 


Și totul are un final, fie cã apare acum sau mai târziu, ne ține mai mult sau mai puțin, orice partidã de sex are mãcar un orgasm și dupã asta ne târâm spre lumina orbitoare a realitãtii pentru a ne amesteca din nou cu restul de șapte miliarde, ca mai apoi să fim nãuciți de alte mozoale, zvâcuri și spasme, spermã și transpirație, uimiți cã dansăm pe aceleași beat-uri, bem aceleași concentrații de alcool și spunem că ne-am schimbat, noi cu noi și pe noi.

Dar suntem la fel, aceiași „special one” pentru un alt „special one” pentru o altã perioadã de timp.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s