Marșul cretiniștilor: Instigare la sex neprotejat, baloane multicolore și de ce Picoș nu are încã un copil


Eh, am trãit sã o aud și pe asta, B.O.R sã instige, în plinã perioadã de pioșenie cu post și rugăciune, la sex. 

„Pentru viațã”

„Pentru familie”

„Pentru nație și bisericã”

Marșul Coaliției, organizat ieri împotriva avortului, a homosexualitãții și a tot ce nu se pune în acord cu dogma religioasã, a cumulat peste 8.000 de indivizi la nivel național. Nu au fost moaște, nu au scos paraschivi și arsenii, au mers simplu, pe urã.

Sã nu avem avorturi, sã fete doamnele cu uter câte trei puradei, sã nu îi educe dar sã îi trimitã slugi la popã, sã proslãveascã o ideologie purã fãrã fundament științific, o aberație de la firescul natural ateist.

M-a șocat însã altceva. În timp ce toatã șleahta asta împinsã de ură striga „Pentru viață”, peste 55 de mii de copii stau abuzați, ignorați și aruncați la marginea societății pentru cã da, marșul de azi nu este despre sãraci, abandonați, abuzați sau despre prostie, este despre cum un popor își lasã rațiunea baltã și alege sã se îndoape cu rahatul fatalist vândut sub formã de binecuvântare și veșnicã mântuire, de șarlatani care nu cu mult înainte, au țintuit umanitatea timp de un ev, în întuneric la vânat de vrãjitoare.

Privilegiații au înãlțat baloane la cea mai dezgustãtoare petrecere în aer liber, au zbierat cã sunt pentru viațã doar în acel moment, altfel, totul se reîntoarce la normal. Copilele de 13 ani tot violate vor rãmâne, femeile de la țarã nu au bani de anticoncepționale sau prezervative și tot ele vor încasa pumnul salvator pentru cã s-au sãturat sã nascã plozi pentru nație și bisericã.

Bã idiot bãrbos, îți doresc nu sã naști, nici sã rãmâi vreodatã gravid, ci sã ai pietre la rinichi. Mici. Multe. Sã te zgârie pe uretrã când urinezi. Să îți sfredeleascã mãdularul habotnic și libidinos. Sã produci și tu ceva, infim calitativ cu femeia. 

Și pentru ce tot acest fâs?

Pentru numere? 

Pentru salvarea vreunui orfan?

Nu este treaba lor, este treaba statului, ei doar semnalizează. Cu urã. Și o fac pentru a satisface orgoliul BOR.

Cum ajuți femeia atunci când ea se zbate în sãrãcie și nu vrea un copil pentru că știe ce o sã îi punã pe masă, cu ce o sã îl îmbrace, dar iatã, bãrbatul o obligã sã se futã, nu pentru plod, pentru orgasm bre, ce nu știai?

Nu toate ovulele trebuie sã ajungã indivizi.

Vă propun sã vã legați de baloanele alea ipocrite și sã vã luați zborul, copiii abandonați, femeile agresate și sãrãcia tot la fel de neschimbate vor rãmâne, interesul ipocrit afișat de Coaliție este net superior unui pumn dat de un malac nevestei gravide.

M-au frapat femeile de la marș, desigur, inferior numeric, vorbim despre un protest religios, unde bãrbatul dominã și își vrea extinsă sfera de influență misogină asupra unui organ feminin, cã zice el, vrea sã aibã o rãspundere în eventualitatea unui posibil avort.

Eu propun să vã atașãm un uter fals, sã primiți lunar, timp de douã sãptãmâni pe lunã medicație pentru inducerea crampelor musculare, să vã tãiați așa puțin, să vã ia un 250 de mililitri de sânge, sã munciți cot la cot cu o femeie, sã rãmâneți gravizi, sã vã faceți voi plozii pentru nație și bisericã, tot voi sã îi creșteți, sã îi spãlați, să le faceți de mâncare și la finalul zilei să aveți chef de sex.

Da bă, voi toți, popi, patriarh, călugãri și mãicuțe. Din cauza voastrã ne scade populația, voi nu faceți copii, luați douã salarii, nu plătiți taxe statului și mai aveți pretenții sã faceți parte din societate.

Ete pula.

Ați ales un drum bãtãtorit, nu aveți dreptul sã vã amestecați în problemele mirenilor pentru cã sunteți incapabili să le cunoașteți pe deplin efectele.

Luați cu tãmâie, trece mai ușor.

Picoș și familia 


Se teme oare actrița și modelul Ioana Picoș, că frumusețea îi va pãli dupã ce va deveni mamã sau îi curge ipocrizia prin vene și nu își dorește un copil?

Mai am una, cum faceți madame cã pânã acum nu ați rãmas încã gravidã, folosiți scârbavnicul prezervativ sau luați anticoncepționale?

Sau poate din ciudã divinã și karma negativă, Atotputernicul a observat mizeria de urã pe care o propovăduiți și v-a binecuvântat sã nu aveți parte de ce vã doriți atât de tare, un copil.
P.S: Dacã o țarã are mai mulți cetãțeni, numãrul persoanelor LGBTQ+ va fi și el mai mare. Aveți liber la reproducere.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s