Vineri 31- Iubirea gay ca declarație politicã


Rareori greața, dezgustul și îngrijorarea mã copleșesc. Azi aud din gura unui senator din Parlamentul României cã ținutul meu de mânã cu un bãrbat pe care îl iubesc, îi lezeazã libertatea și nu este legal, deci trebuie sã mã abțin, poate se trezește bietul om cu pudelul personal din dotare în fața ororii, neștiind ce sã îi explice, așa alege sã interzicã decât sã studieze și sã învețe cum e sã pari normal când vezi doi bărbați care se iubesc și se țin de mână în fața ta.

Să îl anunțe careva pe Ioan Deneș cã este este prost și cã primește salariul din taxe plãtite de toatã comunitatea asta LGBTQ+. Și nu pentru cã este vãdit homofob sau face parte din PSD, ci pentru cã limitându-mi libertatea prin declarații ce incitã la urã, discriminare și violențã, nu îmi mai pot continua viața conform convingerilor, persoana pe care o iubesc se simte amenințatã și așa, eu trebuie sã renunț la cel mai uman și plin de semnificație gest pe care îl are ținutul ãsta de mânã. Pe scurt, nu mai pot sã îi declar public cã îl iubesc fãrã sã am în minte cã mâine, unul ca Deneș, sau altul mai zelos ca Becali, sã îmi crape țeasta, cã Deneș a spus ceva, și este parlamentar, deci știe legea.

Am văzut fețe furioase, miștocari, râsete isterice și ironii de doi lei. Știu cum este sã primești pumni doar pentru cã arãți ca un poponar.

Simt frica nãvãlind prin toate venele atunci când mã plimb ziua cu un bãrbat și ne ținem de mânã.

Am obosit sã fiu atent la reacțiile celorlalți atunci când sunt tandru cu bãrbatul pe care îl iubesc.

„Când majoritãțile decid pentru minoritãți nu mai existã egalitate.”


Iubirea noastrã, a gay-ilor, lesbienelor și a bisexualilor este și astãzi pusã pe tapet:

„Nu vã mai pupați în public, este dezgustãtor.”

„Nu vã țineți de mânã pe stradã pentru că nu aveți o lege care sã reglementeze asta.”

„Nu aveți voie să aveți familii, noi deținem controlul și scriem asta în Constituție pentru cã suntem mizerabili ca pãrinți și voi nu veți avea șansa niciodată să ne arãtați unde greșim sau cã voi sunteți mai buni ca noi.”

Haideți să interzicem sãrăcia, ura și prostia!

De ce este legal sã rãmâi prost?

Câți copiii au adormit nemâncați?

Cum te numești creștin când sufletul îți este plin de urã?

Refuzãm sã ne mai conformãm în discreționismul impus de ignoranța pudibonzilor.

Vrem sã vă inundăm câmpul vizual cu puhoaie de îmbrãțișări și tone de iubire care sã se reverse peste toate fricile voastre.

Poate aveți impresia cã ne puteți limita vizibilitatea, nevoile și vocea, sau încã mai credeți în interzicerea homosexualitãții, oricare idee ar rãsãri prin sinapsele voastre, iubirea noastrã nu poate sã disparã printr-o lege.

Noi vrem să iubim, voi vreți să ne aruncați înapoi în ilegalitate și imoral.

Noi vrem sã fim egali, voi ne tratați ca pe niște persoane inferioare.

Noi vrem familii, voi ne furați zilnic acest drept!

Voi ne urâți, noi vrem sã ne acceptați.

Ale cui interese sunt mai diabolice?

Cine poartã stindardul urii spânzurat pe cruce?

Cine se travestește în fuste negre și predicã ura ambalatã în pildele iubirii?

3 gânduri despre “Vineri 31- Iubirea gay ca declarație politicã

  1. Ca un triplu minoritar nu ma mai surprinde nimic. In ultimi ani petrecuti in Romania am aflat ca este mereu surprinzatoare din multe puncte de vedere. Desi romanul are facultati si telefoane de ultima generatie cu gandirea se afla in secolul 18 pe care il adora. Am invatat in acesti cativa ani ca romanii doresc ca ceea ce lor nu le place sa fie interzis si urasc tot ce este diferit de asa numitele valori pe care nici in ziua de azi nu am reusit sa le inteleg. Din nefericire minoritarii ca mine au fost si sunt calcati in picioare de catre majoritatea care nu depune nici cel mai mic efort pentru a accepta ca exista oameni si opinii diferite dar care trebuie respectate. Pentru minoritarul din mine care trebuie sa suporte exista doar razbunarea care este dureroasa dar satisfacatoare. Daca majoritatii heterosexuale tinutul de mana si pupatul in public este ceva normal pentru mine este dezgustator si as dori ca comunitatea lgbt din romania sa aiba o initiativa cetateneasca care sa interzica heterosexualilor aceste privilegii si poate atunci o sa invete o lectie care va fi greu de uitat. Cu toate ca nu imi place sa ma repet dar eu nu vreau sa am drepturi egale cu heterosexualii insa vreau ca heterosexualii sa aiba drepturi egale cu mine ! Cand am fost inconjurat i-am inconjurat.

    Apreciază

  2. Nu există minoritari, nu există majoritari, nu există bariere decât cele impuse de analfabeți ca cei care ne conduc. Mamele lor i-au educat într-un spirit restrâns pe care refuză să și-l extindă, crezând că învățătura primită e cea corectă și nu altceva străin venit din exterior. Să știți că, din păcate, dușmanii voștri se extind pe mai multe sfere sociale, asemeni tentaculelor unei caracatițe. Îl văzusem zilele trecute pe Mihai Morar( ăla de la ZU) făcând un live la tv cu un tip de la noi, îndrăgostit de un pastor anglican dacă nu mă înșel. Cu toate că a specificat că el nu are nimic cu persoanele de același sex care se cuplează, se pare că, indirect, și-a arătat cumva ura față de LGBTQ+. Cu toate că a vrut să fie – vezi-Doamne! – fair-play(că el e om de televiziune, ce mă-sa?), s-a văzut că e un îngust dezgustat de ce subiect avea în emisiune. Oricum, Morar nu e un reper, e cel mult un cocalar care bagă muzică de proastă calitate pe gâtul consumatorului de duzină și face glume de căcat, crezând în sinea lui că e un jurnalist de elită. Aș vrea, totuși,pe voi să vă văd mai mulți, pentru a fi o forță mai puternică și a vă face mult mai auziți. Nu e suficient să fiți sprijinit de Remus Cernea, și voi trebuie să vă adunați, căci, cifrele contează. Sub presiuni venite din mai multe părți, cred că vor fi nevoiți – fie că le va plăcea sa nu – să cedeze. Ieșiți în evidență, urlați din toți rărunchii, cereți-vă drepturile! Sper să vă împăcați într-o bună zi și cu țara asta… Succes.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s