„Comandă și plătește la bar”


Mi-au murit muzele, au început sã îmi disparã  și majoritatea amintirilor de care mã legam nu acum multe sãptãmâni și reușeam cumva sã scot niște cuvinte aruncate împrãștiat, fãrã prea multã noimã așezate în fața unui om normal, da’ pe bune acum, cu cât întâlnesc mai mulți oameni îmi dau seama cã viața ne fute pe toți într-o bucatã de suflet și așa rãmânem fãrã bucãți importante din noi, bucãți care se rup atunci când iubim prea mult un om și îl pierdem sau atunci când ne pierdem pe noi încercând sã fim niște suflete exagerat de atrãgãtoare pentru crush-ul de pe Facebook sau PlanetRomeo.

Aș vrea sã purtãm cu toții câte un semn de avertizare care sã semnalizeze cumva în ce bucatã de viață avem probleme, sã fie o piațã mult mai specificã, nu atât de obscură, prin care ne târâm acum încercând sã dãm de ceva fain pentru bucata noastrã din suflet, fiecare om nou din viața ta îți furã câte o bucãțicã din tine, și tu la rândul tãu, furi o altã bucatã, fututã sau nu.

Suntem bucãți din suflete atârnate peste kile de carne și os incapabile sã accepte cã singura direcție acceptatã de beat este finalul, tu ești DJ-ul sau barmanul.

Io vreau acum liniște, sã tacã pânã și inima din bãtãile sâcâitoare care îmi stricã tot zenul și nu reușesc să adorm noaptea când nenorocita tahicardică își împrăștie tristețea pânã în capilarele deja umplute pânã la refuz de atâtea sistole și diastole inutile.

De ce nu ați inventat un bar la care sã poți alege omul pe care îl vrei și plãteai dupã ce erai cu adevãrat fericit?

Ah, nu dãdea nici dracu faliment la cât de hãmesite dupã dragoste ne sunt mințile și trupurile. Sau poate doar ale mele sunt și încearcã iluzoriu modalitãți de compensare a insuficiențelor multiple care mã caracterizeazã.

Și iatã-ne, așteptând să ne validăm sexualitatea prin momentele alea care îți fac inima bucãți și gândurile sã se lichefieze (de orgasme zic), meritã sã dai veacuri întregi și miliarde de eternități pentru încă o evadare din tine în altul. 

Cam avem Raiul la degetul mic dar cât de mult stăm în el?

” vreau sã-ți fiu nemurire

sã te am printre atâția trecãtori

rãmâi cu mine.

Împreunã,

cãutãm izbãvire de iubire.”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s