Iubiți-vă


Într-un stat care gãsește fututul în cur a fi o problemã de siguranțã naționalã , nu se poate vorbi de protecție realã sau de campanii naționale de informare a unei societãți cu moravuri josnice dar pudibondã dincolo de hilar, o societate care blameazã tot ce nu merge cu turma și se pune în fața ei sã o educe și sã îi scoatã inocența de prin retinã și sinapsele inundate în alcool, ajungi activist prin existența ta sau un frustrat ascuns prin analele dulapurilor din Narnia dornic sã fută non-stop.

În plinã bãtãlie pentru eliberarea frustrãrilor și libertate în exprimarea dezinvoltã a sexualitãții, dincolo de pereții dormitorului, aruncați în mijlocul asumãrii publice, ne cam evitãm în afișarea singurului mesaj-manifest care nu necesitã fonduri europene, flash-moburi organizate de cine știe ce ONG sau activist mai cocky. Iubirea.

Sã ne iubim public, afișat, fãrã regrete și strângeri de stomac. Da, ne atingem simpatic prin parcuri întunecate, ne lingem asumat și ad literam la party-ul din clubul gay-friendly dar vedem peste tot în spațiul public cum orice heterosexual devine o bombã homofobã gata sã explodeze la cel mai mic impuls homosexual. 

Suntem paranoici. 

Trebuie sã construim în spațiul public singurul loc în care ne putem finaliza asumarea definitivã și ireversibilã a sexualitãții. Parada la care defilăm anual nu este suficientã. Orice sărut sau îmbrãțișare, dincolo de natura erotic-romantică, este o formã de protest adusă la paroxism în fața naturii heteronormativiste care ne aduce mirobolanta titulaturã de pãcãtoși absoluți ce sunt împotriva firii divine pulă-n pizdă, ființele cãzute în mâinile diavolescului pãcat al sodomiei, pulã-n cur și în gurã.

Un gând despre “Iubiți-vă

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s