Cu iubirea la referendum: „heteroi vs legebetei” 


Firescul s-a produs și majoritatea deputatilor au votat pentru a da curs unui referendum ce vine sã modifice și sã punã la adăpost „ceea ce fiecare din noi cunoaștem deja, familia creștinã formatã din pãrinți, bunici și copii” fațã de agresiunea soroșistã, nefirescul occidental diavolesc îmbrãcat în rahat și obscur.

Coaliția pentru familie a reușit sã scoatã din anonimat o minoritate de care auzeai când Ricky Martin divorța sau la comemorarea lui Freddy Mercury și scandalizarea se producea instant. Acum dezgustul general este înlocuit de informații culese din media, de la un „nefericit întru LGBTQ+” sau din stradã. 

Homofobia încã se manifestã virulent, cu accese acute de violențã, cu demonizarea oricãrui gest tandru fãcut de doi bãrbați care se plimbã pe bulevard sau prin parcul din centrul orașului și inclusiv cu minunatul apelativ „poponarilor”. Sã nu reamintesc izolarea prin care trec oamenii din mediul rural atunci când au curajul sã își asume public orientarea.

Noi, ãștia LGBTQ+, nu avem o identitate care sã ne aparținã. Se construiește pe import american o ideologie aruncatã abject pe un maldãr de proiecte imposibil de aplicat în actuala societate, fãrã sã se ținã cont de nevoia unei fundamentãri prealabile a educației și istoriei comunitare.

Trãim în medii total diferite, clase sociale mai mult sau mai puțin privilegiate, iar singurul lucru comun pe care l-am putea avea este modul în care facem sex sau ne raportãm la identitatea sexualã.

Restul sunt fantezii.

Pe Vasile din Sãtic, jud. Satu Mare nu îl încãlzește cu nimic marșul diversitãții. El cautã sã nu mai fie bãtut pentru cã aratã gay.

Are 15 ani. Și urãște cã homosexualitatea îi lasã urme. 

Nu vrea sã se sinucidã pentru cã a descoperit în scris una din cele mai extraordinare metode de a te transpune în altã lume, una creatã de mintea ta, a mea, a lui, și așa, evadarea din chaos îl face mai puternic.

Singurul homosexual care a avut șansa sã îl cunoascã a fost un om aflat la 50 de kilometri distanțã. Au ieșit la un suc într-un parc. Tipul avea 45 de ani, voia sã futã pe cineva.

Îl mai știu și pe Mihai care locuiește la 70 de kilometri de București. Vine des pentru cã a cunoscut un om extraordinar spune el. Dar încã nu vorbește relaxat despre iubirea pe care o simte.

Societatea îl face sã se simtã bolnav. Îl obligã prin agresiune sã se ascundã.

Dar este fericit pentru cã are dimineți în care se trezește alãturi de cea mai sensibilã ființã de pe planetã, se privesc în ochi și se sãrutã. Da, și bãrbații gay sunt sensibili. Dormitoarele noastre sunt umplute pânã la refuz cu toate declarațiile de iubire pe care nu am putut sã le facem în stradã. Pereții au auzit mai multe povești de dragoste decât au reușit toți poeții sã adune în milioane de file.

Singurul spațiu queer este dormitorul. Acolo nimeni nu ajunge sã te judece. Nimeni nu profitã de existența ta.

Radu este privilegiatul gay.

Nu a fost bãtut niciodatã pentru cã este gay, are un grup de prieteni gay-friendly și s-a nãscut în București. 

Sexualitatea singurã nu o sã construiascã o comunitate. 

Încrederea, educația și spiritul civic onest o vor face. 

Pânã una alta, dramele minunate încã ne separã.

Am tot auzit de la mai mult de zece oameni ” Dacã îl pupi pe X poți sã spui cã te-ai futut deja cu toatã lumea care te înconjoarã” sau „Toatã lumea a fost cu toatã lumea”.

Heterosexualitatea este nestingheritã, moralã și minunată pentru cã este majoritarã.

Poveștile heterosexuale  de iubire au mai multã esență și profunzime pentru cã ….

Nu. Sunt rigide. Se repetă de infinite ori. Cu aceeași intensitate.

Stimabili heterosexuali, fiți gay timp de-o iubire.

Un referendum nu o sã mã opreascã sã fiu gay  și sã o arãt. Este normal și natural, egal heterosexualului.

Ps: a mea este mai mare, mai multã și mai profundã.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s