Homosexualul: 100% produs tradițional heterosexual românesc


Nu mai aveam de gând ca zilele astea sã mai scriu, sã mai fiu furios, frustrat și enervat dar iatã-ne puși în fața faptului împlinit: oamenii care susțin minoritatea LGBTQ+ din România, jurnaliștii în principal, sunt notificați rând pe rând de odioasa și dezgustãtoarea, de viitor distrugãtoare a familiilor naturale/tradiționale/monoparentale/LGBTQ+, cã sunt dați în judecatã pentru afirmațiile pe care aceștia le-au fãcut în diverse articole publicate în mass-media și care prezintã, culmea, adevãrata fațã și principalele obiective ale acestui sistem fascist organizat condus de indivizi cu o viziune non-umanã asupra vieții sociale și a iubirii dintre oameni.

Coaliția dragilor, pe mãsurã ce câștigã aplomb prin creierul îmbâcsit al parlamentarilor populiști și adormiți, devine mai radicalã, extremismul este cuvânt de lege iar ura, ura asta colectivã ce macinã 2.5 milioane de români, pe mama, tata și bunica, da au semnat și ei, ura cã eu pot sã iubesc pe un altul ca mine, un bãrbat, îi îndeamnã sã recurgã la gesturi grosolane și mârșave, sã bage pumni în gurã oricui.

Dar uite cã putem sã încasãm pumni, picioare, petiții, referendumuri și milioane de înjurãturi. Strigãtul național al României este ura. 

Uite bã Daea, brand de țarã. 

Stimatã și prea-nefericitã Coaliție,

Ne urãști dincolo de orice imaginație, vrei cu orice preț sã ne reduci la tãcere, sã ne interzici orice formã de existențã recunoscutã legal de statul român și societate,

Mã întreb, de ce pula mea nu interzici heterosexualilor sã mai procreeze gay?

Sã nu mai procreeze lesbiene?

Sau bisexuali?

Pe minunații noștrii apãrãtori, transgender pe care îi ador?

De ce nu interzici sã se mai nascã asexuali sau persoane queer?

Hai cã aveți voi acolo niște unelte, un munte de dumnezei chiar atât de ineficace sã fie?

Reprezentați tot ce este mai aberant, mai dezgustãtor și mai cinic din societatea umanã, ura ambalata în fanatism religios de prim rang ridicatã la nivel de salvare naționalã a unui popor nenorocit tocmai de fatalismul care acum îi sugrumã mii de ani de existențã.

Voi derbedeilor, nu sunteți capabili sã respectați umanitatea.

Noi, toți ãștia LGBT+ și minunații care au acceptat diversitatea și frumusețea naturii umane, așteptãm sã fim chemați în instanțã pentru cã avem opinii potrivnice demagogiei, fanatismului și fascismului. Ah, și pentru cã mai avem și orgasm când ne iubim.

Acestea fiind spuse, mã declar produsul de concepție al masei heterosexuale, tradiționale românești aka 3.000.000 de voci.

Slãvitã fie Vanilia, pardon, Familia!

Sursa foto

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s