Dupã sex: Io nu sunt activist de stânga


​Am ajuns la sfârșitul obsesiei mele primare: sã ating fericirea absolutã.

Ah, sunã dubios, reiki și slay dar nu îți rostogoli ochii. 

E beznã, ceasul ãla nenorocit ticãie de zor, pe mine mã sfâșâie dorul de egoistul visãtor și tahicardic de acum doi ani și oamenii dispar. Unii se pierd prin gropi adânci sãpate de semenii lor, alții mai grãbiți așteaptã calm rândul la crematoriu sã devinã pulbere și noi ceilalți, încã posedați de curenți electrici și descãrcãri hormonale, colcãim spre unde?

Nu, ãsta e rãspunsul.

Nu m-am îndrãgostit, nu am pierdut bãtãlia cu homofobia și nici imaginația nu m-a pãrãsit. 

Am experimentat. Am cãutat oameni, pulã și integrame.

Stop cadru. Am reușit, dupã majoritatea partidelor de sex avute sã îi provoc pe tipii deja exagerat de obosiți de la sex, sã discutãm despre activism.

Știu, fac sex puțin, dar asta a ieșit


Obsedante sunt mințile oamenilor frustrați. Unii percep existența homosexualilor ca fiind ceva pervers, „niște gãuri negre dornice sã facã sex 24 de ore” ca mai apoi sã o luam de la capãt, într-un ciclu infinit de futut. „Nesãțios și prea mecanic dar atât de sfidãtor.” Cel puțin asta era opinia frustãrii personificate într-un bugetar pãrăsit de soție și noroc, rãmas fără vila lui obținută cu multã trudã din șpăgi. A fost pentru prima oarã în viața mea când urmãream, în reluare, Sinteza zilei a unicului Mircea Badea și nu mai știu ce emisiune cu Gâdea, în timp ce fãceam sex. Glorie divinã, icoanele priveau toatã scena odioasã și pe mine urlând un fals orgasm. Cât de mult pãcãlești orgoliul bãrbaților.

„Nu mi-aș declara niciodatã orientarea sexualã în mod public. Nu mã tem de nimic doar cã am o vârstã și puțin îmi pasã de ce spun babele de la trei sau vecina pe care o fut de trei ori pe an. Nu îmi pasã.”

Iubește-mã sau zbori


„Oamenii sunt cu adevãrat dezgustãtori și incapabili sã perceapã lumea exterioarã , niciodatã nu observã, constatã în goanã și transformã în obiect pânã și existența lor pateticã. Sunt sãtul de sex. Vreau sã simt mai mult.”

Eh, din dezgust o rupem în plãcere și dãm în raftul cu iubire. 

De ce se „îndrãgostesc” „heterosexualii” dupã o partidã de sex?

„Unii se predau înainte sã înceapã rãzboiul pentru cã astfel, sperã ei, principiile și existența le va fi conservatã și prin educație vor ajunge acolo unde nouã ne-a fost teamã sã ajungem. Nu avem inseratã prin educație cultura activismului civic. Da, suntem de stânga, dar nu radicali. Manifestarea socialã nu trebuie sã depãșeascã siguranța și libertãțile altor cetãțeni, liberul arbitru și libertatea de a se exprima.”

„Inalienabil așa ar trebuie sã fie,  dreptul de a spune lucrurilor pe nume, de a lua atitudine, sã oferi contribuția ta unei mișcãri sociale, indiferent cã te înscrii sau nu în ea.”
Și revin la prima mea experiențã sexualã și romanticã cu un bãrbat.

Indubitabil, fãrã fundițe sau ambalaje roz și curcubeu, totul a fost grãbit, plin de frustrãrile celuilalt și a ororilor pe care le „experimentase” sau nu.

Am avut parte de momente drãguțe în care nu trebuia sã îmi limitez manifestãrile homosexuale ale „iubirii” mele în spații gay-friendly cu rãspuns rațional și normal din partea oamenilor din jur.

„Sunt sãtul de lumea gay, de activism fãcut pe burta goalã în timp ce alții își umplu buzunarele și se ocupã de cazur strategice. Îmi ajunge cã pot sã fac sex cu un bãrbat fãrã sã fiu arestat.”

Românii au uitat sã aprecieze iubirea și sã o prețuiascã. Nu mai facem din ea un ideal ci o bagatelã vândutã pe 50 de roni sau gratis pe Grindr/Tinder/Romeo.

„Sã existe oare cea mai micã șansã ca minoritatea LGBTQ+  sã aibe o atitudine unitarã în ce privește acțiunile pe termen lung în privința drepturilor civile?”

Nu sunt a/p/v. 

Sexul cu un bãrbat, indiferent de poziție, nu este atât de extraordinar. Dar este suficient de bun încât sã facã un heterosexual convins sã îl practice. 

Extrasupercalifragilistic, asumarea identitãții sexuale în mod public este dificilã sau consideratã neimportantã. 

Pentru tine cât de importantã este orientarea sexualã?

Ți-ai asumat public sau încã aștepți ca alții sã își dea cu presupusul?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s